שלום

maya gor

New member
שלום

לכל חברי הפורום שלום. שמי מיה ואני סטודנטית לקולנוע. ברצוני לעשות סרט (סרט דקומנטרי) על עולם הרוחות, גלגולי נשמות, מאגיה וכישוף, כרגע אני רק בשלב התחקיר אז אני בודקת כמה כיוונים ולא מתמקדת עדיין על נושא ממוקד אחד. אם תסכימו לדבר איתי או לפחות להפנות אותי לספרים/ אתרים בנושא אני מאוד אודה לכם. לכל מקרה זה המייל שלי [email protected] בתודה מראש.

פלורי2

New member
אוקיי../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

במה את רוצה שנעזור לך? תשאלי ונענה!

היי מיה

היכנסי לגוגל מנוע חיפוש ותירשמי כל מני דברים- מאגיה שחורה, כישוף וכד'. זה יוביל אותך לכל מני אתרים... אם את רוצה התייעצות בקלפי טארוט, תיקשורים או חלומות, את מוזמנת לפנות אלי בפרטי.. בהצלחה!

מממ..

תחפשי בגוגל על מאמרים.. וגם לא חסר בארץ חנויות של מאגיה ומיסטיקה טיפה תתאמצי ותימצאי אותן.. ושמה תבקשי עזרה ואני חושבת שהם מומחים שמה יותר ממני.. ודרך הגב- ידעת שאפשר לצלם סיאנס? תבקשי ממדיום לעשות איתך וככה תוכלי לצלם את זה בלי להיסתכן כי תהיי עם מקצוען.

עוד לא שמעתי

על מדיום שעושה סיאנס... למדיומים יש שיטות נכונות ובטוחות בהרבה מלוח וויג'י..

Dark L

New member
כןכן. זה מדיום

זה שבמהלך הסיאנס מתקשר עם הרוח... וזה שמתקשר בכללי עם רוחות...

הרבה יכולים לתקשר עם רוחות

אך מדיום עושה זאת בדרך הנכונה והבטוחה, המדיומים שאני מכירה מאוד מתנגדים בחריפות לסיאנס מכל סוג שהוא..

sofish7

New member
יש לי 3 אתרים להביא לך...

הם נחמדים יש שם הרבה מידע בנושא מיסטיקה... www.israghost.co.il www.eliormagick.up.co.il http://www.mystic.far-east.co.il/magazin/mag.asp?cat=5&page=42 מקווה שעזרתי במשהו... בהצלחה!!! ויום מקסים שיהיה לך..=)

למעלה