שלום!

סליידר

New member
שלום!

אני דיי חדש פה, וקראתי את האתר המצוין על החלומות הצלולים ומאוד התלהבתי! קראתי המון הודעות כאן בפורום, ואני ממש רוצה להיות חלק מזה. הבעייה היא שאני יותר מדיי עצלן לכתוב יומן חלומות שלפי האתר הוא דבר הכרחי, ואני גם מתבייש אם מישהו ימצא את היומן ויקרא אותו, ואז יצחק עליי וזה יוריד לי את כל החשק לנסות. למישהו יש הצעות וגם סיפורים אישיים על שתפסו לו את היומן או משהו כזה? תודה, סליידר

חלמן

New member
תראה..

תראה בקשר לזה של היומן.. גם אני ממפחד שמישהו פיתאום ישים את היד.. אז זה מה שאני עושה.. אני רושם את זה ביד... ואז אחרי זה שיש לי טיפה זמן רושם את זה במחשב אבל בתיקיה שאף אחד לא ימצא.... ושורף את הדף.... ככה אין סיכוי שיעלו אליך...

סליידר

New member
אחלה רעיון!

אני גם אצן לכתוב את זה גם פעמיים גם בדף וגם במחשב, אולי אני יכתוב את זה ישר במחשב... תודה!

אלון ב

New member
כן יש לי הצעה !!!

שמע גם אני לא כותב יומן חלומות כי אני ממש עצלן אבל הגעתי למסקנה שאפשר אולי לוותר על זה ! למה ? כי כשיש לך חלום צלול אתה גם בלי יומן זוכר אותו מצויין ! אם אתה משתמש בשיטות שאנחנו מדברים עליהן שבהן אתה ישן 6-5 שעות ואז קם וחוזר לישון ולנסות את זה אז החלום הצלול במקרה כזה מתרחש ממש בשעות הבוקר המוקדמות ואתה זוכר אותו מצויין איך שאתה מתעורר ! אתה זוכר אותו מצויין מכמה סיבות - קודם כל כי אתה מודע לגמרי בתוך החלום הצלול והמחשבה שלך צלולה לגמרי, אתה במודעות מלאה בתוכו ! דבר שני חלום צלול ניגמר כשאתה פשוט מתעורר, כלומר אתה בחלום צלול משוטט לך להנאתך שם ופתאום הכל מתחיל להחשיך ואתה תוך שניה מוצא את עצמך במיטה ! ואתה עובר את כל זה עם מודעות מלאה עד ההתעוררות ! ככה שלאחרונה אני חושב שאולי אפשר לוותר על יומן חלומות למרות שאין ספק שזה עוזר ליזכור טוב יותר חלומות. אני בינתיים מתאמן בלי יומן חלומות ואת כל הצלולים שלי זכרתי מצויין ! אז אולי תנסה גם בלי יומן, אבל לפחות תשתדל כשאתה מתעורר להיזכר בחלומות שלך ולחזור עליהם בראש במשך 10 דקות כל בוקר כשאתה רק מתעורר ( תעשה את זה עם עיניים עצומות ! ). טוב ? תגיד לי מה דעתך בנידון. אלון

סליידר

New member
זה רעיון טוב.

אני ינסה בימים הקרובים. פשוט אני מאוד מאוד עייף ויש לי הזדמנות לישן עכשיו כשיש חופש. זה רעיון טוב, תודה, וגם בהצלחה לך!

שמוצקין

New member
משקפיים

אולי תזמין את המשקפיים שדיברתי עלייהם קודם הם נועדו לחלומות צלוליםwww.toolsofwelness.com

סליידר

New member
לא עולה לי האתר

אבל לא משנה, ראיתי ותם באתר אחר, זה 1200 דולר אין לי כסף לזה, אני בגיל ההתבגרות. אבל שמעתי שזה אחלה דבר וראיתי את זה גם בג´יי לנו פעם אני חושב או בדיילי שואו בביפ...

למעלה