שלום

שלום

מה קורה? הכל טוב? סתם רציתי לשאול את אלו שמתגייסים בינואר-פברואר-מרץ [ואפריל, כדי שכרמית ויעל לא ירגישו בחוץ
], זה לא נראה לכם עוד ממש מעט זמן? ז"א, ישבתי היום מול לוח שנה, וספרתי ונשארו לי עוד 60 ימים לפני הגיוס ;| זה חופש גדול כזה מה זה
וזה עוד ממש ממש קצת זמן. הרי סיימנו ללמוד ביוני? יוני-יולי-אוגוסט-ספטמבר-אוקטובר-נובמבר, זו חצי שנה שכבר עברה:| ובכלל, סיפאן מתגייסת עוד חודש :| זה נראה ממש קצת זמן ;| וזהו הייתי חייבת לפרוק ולהודיע שאני כן כאן, פשוט עברה עלי תקופה לאקלה, אז מצטערת שקצת נעלמתי. עוד חודשיים אבוי לי

Skaat Girl

New member
תגידי תודה שיש לך עוד חודשיים

לי יש עוד שבועיים אנשים אני לא רוצה להתגייייייייייייייייס למה כ"כ מוקדם למה
מי רוצה להתחלף
והיי גם לך( :

Skaat Girl

New member
יאללה בכייף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי בעיה להתגייס באפריל אפילו בשמחה נו מההההההההההההההההה לא רוצה להתגייס עוד שבועיייייייייים זה מוקדם לי מידיייי

kinbar

New member
מה אני אגיד?

לי יש עוד יום פחות ממך! ואני כבר רוצה להתגייס נמאס לי מהחופש חחחחח איזה סתומה אני...

Skaat Girl

New member
ענבר כנסי הנה הפרטים../images/Emo70.gifבהצלחה ( :

חומרים: 200 גרם שוקולד מריר 80 גרם חמאה 1 כוס קמח תופח 2 כפות קקאו 3 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולד צ'יפס איך מכינים
1.ממיסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל כ-2 דקות או בסיר כפול מעל אדים תוך כדיי עירבוב עד שהוא נמס לגמריי 2.מערבבים בקערה את הקמח והקקאו 3.שמים בקערת המערבל את הביצים והסוכר ומקציפים במהירות גבוהה כ-4 דקות,עד שנוצרת קציפה בהירה.מוסיפים את השוקולד המומס ומבליעים אותו בקציפה,בתנועות קיפול,עד מרקם אחיד.מוסיפים את תערובת הקמח ומבליעים גם אותה,עד שכל גושי הקמח נעלמים.מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות,כך שתיפזרו בעיסה באופן אחיד.מאכסנים בקערה למשך חצי שעה בערך. 4.מחממים את התנור לחום בינוני(175 מעלות).מרפדים שתי תבניות תנור בנייר אפייה. 5.יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר 2 ס"מ ומניחים על נייר אפייה במרווחים של 4 ס"מ זה מזה.אופים כ-10 דקות,או עד שהעוגיות נראות יציבות מבחוץ(למרות שמרכז העוגייה נשאר לח).מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי איחסון אטום. שיהיה לך בהצלחה ואם יש בעיה את יודעת איפה למצוא אותי חחחחחחחחח

לי יש עוד5 חודשים

ממש לא מעט זמן... למרות שבגלל שאני עובדת הזמן עובר הרבה יורת מהר אבל.. עד אז אני רואה את כולם עוזבים
זה הקטע הלא כיף. כשאני אתגייס כולם כזה יסתלבטו עלי שאני לא יודעת כלום וזה, אבל מצד שאני אהיו לי טיפים מכל החברות וזה.. חח העיקר שיש מישהי שמתגייסת אחרי

סיונתו

New member
מעט זמן../images/Emo35.gif

בתור מישהי שהייתה צריכה להתגייס ב-19.7 ובמקום זה מתגייסת ב-16.2 זה יותר מדי זמן....

חוץ מהקטע של הדחיותD:

אני מתגייסת בתחילת פברואר, ועכשיו כשאני רואה שנשארו לי עוד חודשיים, זה קצת מתחיל להלחיץ, לא יודעת מה איתך ;[

A N I g M A

New member
לא ידעתי שאת זוכרת:$../images/Emo25.gif

אני משתדלת לא לספור, אני מתה מפחד. איזו הדחקה
וכן המ. עוד חודש. אבל לא יודעת, זה קצת זמן, ובכל זאת.. אני מנסה להגיד להעצמי שכבר מספיק זמן היה לי "חופש", והממ.. די:$ דברי איתי מותק:]

לא בקטע של החופש

החופש [גם כן חופש, כל החופש הזה עבדתי D:] זה פרט שולי, המסגרת שנכנסים אליה זה מה שיותר מפחיד
יכול להיות שזו באמת רק אני ];
וברור שאני זוכרת, יא מקשיתשית [איזה יפה
משקית תש% בכל מקרה:]]

למעלה