שלום

jomash

New member
שלום

אני חדש בפורום הזה. התחלתי לראות פארסקייפ מתי ששידרו אותה בעונה הראשונה והתחלתי לעקוב... עכשיו אני בפיגור של כמה עונות אז עם מישהו יכול לתת לי תמצית של מה שפספספתי או לתת איזה קישור לאתר בעיברית. אה כן הפרקים האחרונים שראיתי ולא ברצף זה שבאחד מהפרקים של סוף העונה (לא יודע איזה ) ניסו להוציא מקרייטון את השתל ששמו לו במוח והוא הפסיק לדבר . אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעשות השלמת פערים אני אודה לו מאוד נ.ב אולי זה קצת מעצבן (כי אני יודע מפורמים אחרים שיש כאלה שמתעצבנים ששואלים יותר מידי שאלות ישנות) אבל לא מצאתי איזה דיון שאלה קטנה או משהו בסיגננון תודה יוחאי

MeItOsH

New member
ברוך הבא! ../images/Emo118.gif

הפרק האחרון שראית היה סוף עונה שנייה. את הפרקים אתה יכול למצוא באימיול וגם הוט משדרים את פארסקייפ מהתחלה..[בימי שישי] אני לא יודעת בדיוק איפה יש תמציות של כל הפרקים אבל אתה יכול לחפש בארכיונים של הפורום.

jomash

New member
תודה על התשובה

שעוזרת לי חלקית (לפחות אני יודע באיזה עונה הפסקתי לראות)

sprqy

New member
תתחיל לראות

מההתחלה בהוט, כמו שצריך לפי הסדר ותאמין לי לא תתחרט! ברוך הבא!

aerynsun

New member
לא תאמינו

אבל אני לא עמדתי בזה ועשיתי כבלים!!! עכשיו אוכל לראות פארסקייפ בכיף!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!

sprqy

New member
../images/Emo45.gifזו הגישה!../images/Emo45.gif

המשיכי כך ותגיעי רחוק

קידבו

New member
mazal tov

אזהרה- משרד הבריאות מזהיר כי צפיה ממושכת בפארסקייפ עלולה לגרום לחוסר שינה ולדיבור ממושך אל דמות דמיונית בשם pilot. הצפיה על אחריותכם בלבד.

MeItOsH

New member
והחלפתי בזכותך חתימה!../images/Emo118.gif

וכמובן שנתתי קרדיט!

sprqy

New member
../images/Emo6.gif

אני תמיד מדבר אל בובות ירוקות שנראות כמו רייג'ל

למעלה