שלום !

itays90

New member
שלום !

הייתי רוצה לדעת בבקשה מהוא קורס יח"מ מאיזה גיל,כמה זמן הוא עורך וכו' והאם מתנדב בכלל יכול לעבור אחד כזה.. כמו כן אני מתעניין ושוקל ברצינות דעת התנדבות למשטרה. וכאן אתם נכנסים לתמונה. ( : אני בן 19 וקצת. בעל רישיון שנתיים וקצת ! האם אוכל להתנדב לסיורים בניידות.. או שמא כל מה שאוכל לעשות זה לאכוף חניות וסיורים .. כי זה לא נשמע קונקרטי במיוחד.. תודה מראש לעונים .. בברכת יום טוב

מתנדב

New member
שלום לך...

גש לאחד מהבסיסים הקרובים לביתך, ותמלא טופס התנדבות. תתחיל בשלב ראשוני בתור קלאסי, ותשתתף בסיורים יחד עם מתנדבים אחרים או עם שוטרים בסיור, ישנם הרבה פעילויות שקלאסים עושים ותוכל להשתתף בה. לאחר כשלוש שנים הייתי ממליץ לך לעבור קורס של יח"מ ולהתחיל להשתלב יחד עם היח"מ בסיורים, ולאחר מכן אף להתקדם למערך התנועה...

mishaled

New member
שמע:

אם אתה חייל יש לך אפשרות להתנדב למתמי"ד. להוציא רשיון לניידות תוכל רק מגיל 21 או אם אתה בשח"ם אז זה סיפור אחר- אבל אני מניח שאתה לא. קודם הייתי מציע לך להתנדב בקלאסי, לצבור ניסיון, ואחר לעבור למתמי"ד. אישית הייתי מציע לך בגיל 24 גם להתחיל להתנדב בימע"ר- שם ע"פ ידיעותי יש הכי הרבה דברים מעניינים ומועילים.

שלום30

New member
יחידת מתנדבים למניעת עבריינות

משא"ז בילוש המתנדבים מסייעים לבלשי המשטרה במעקבים, בתצפיות, במארבים ובפעילות מודיעינית, במאבקם בעברייני הרכוש והסמים. משא"ז נוער סיוע לשוטרי מערך הנוער במניעת עבריינות ואלימות ובמניעת שימוש בסמים ובאלכוהול בקרב קטינים

למעלה