שלום!

energy30

New member
שלום!

אני לומדת נהיגה ולא מרוצה מהמורה שלי. לקחתי שיעור אצל מורה אחר והרגשתי הבדל משמעותי בגישה ובשיטה. ההבדל העיקרי הוא שהמורה הראשון לוקח ממני את הביטחון בזמן הנהיגה והשני נותן! הגעתי למורה חדש דרך בחורה שלמדה אצלו וסיפרה לי עליו. עכשיו אני אצטרך להגיד למורה הקודם שאני עוזבת אותו ובגלל זה מרגישה לא נוח ולא נעים. מה אפשר לעשות במקרה כזה? תתחלקו איתי בבקשה. תודה.

offirla

New member
לדעתי את צודקת...

בגלל סיבות של "לא נעים" תשארי עם מורה שלטענתך- "לוקח ממני את הביטחון". אבל, אם אני הייתי במקומך - אני דוגל במשפט "לא נעים נשאר במצריים כשבני-ישראל יצאו מארץ מצריים". ועכשיו בתקיפות - הכסף הוא שלך, לצורך העניין בלבד. מורה שמלמד אותך נהיגה, דומה למלצר שמגיש לך שירותי הסעדה ודומה למוכר בדוכן העיתונים שמוכר לך את העיתון כל בוקר - אם אחד מהם ייתן לך שירות גרוע - או שתתלונני עליו (לגבי המלצר) - או שתחפשי לך מקום אחר, שבו תקבלי שירות אדיב יותר (כמו במקרה של מוכר העיתונים). אם המורה שלך לנהיגה, נותן לך שירות לא אדיב או שירות שגורם לך לתחושת אי-נוחות וחוסר נעימות, מדבר בתקיפות ולא ברוגע - את רשאית, ואף מומלץ שתעשי זאת, להחליף מורה. אם את כתלמידה תחליפי מורה, ועוד כמה כמוך - הוא יבין שמשהו אצלו זה הדפוק ולא אצל התלמידים. בקיצור, לכי עם התחושות שלך. תזכרי את המשפט הנדוש - "בעל המאה הוא בעל הדעה". בהצלחה!

לא נעים מת מזמן

אני החלפתי 4 מורים אני לא אומר שזה טוב אבל את משלמת וחשוב שתלמדי ממישהו שטוב לך ונוח לך איתו כי זה חשוב מאוד שיהיה לך ביטחון עצמי.

100vardit

New member
תעברי מורה!!!!!!!!!!!!!!

אני גם סבלתי עם מורה שהיה מוריד לי את כל הביטחון... כולם הציעו לי להחליף,ולא היה לי נעים...אז הייתי אצלו,וסתם שרפתי כסף ועצבים..(עד שהוא יצא לפנסיה) יש לי טסט השבוע(טסט ראשון) ואני מאוד מקווה לא לעשות שטויות על הכביש..

פלטרון

New member
פעם היה חוק שצריך לצבור 28 מחדש?

שמעתי שפעם היה חוק שצריך לצבור 28 שיעורים אצל המורה החדש לפני שהוא מגיש לטסט. זה נכון ? עדיין יש חוק כזה ?

Krishi

New member
לא לא..

אם עוברים מורה ממשיכים מכמות השיעורים שכבר עשית עם המורה הקודם.. אבל זה רק עם מעבירים את כל המסמכים (טופס ירוק וכאלה) למורה החדש... אחרת באמת צריך להתחיל מחדש... הבעיה שיש מורים מניאקים שאם רוצים לעזוב אותם עושים בעיות עם זה (דברים כמו... שפתאום הם לא מוצאים את הטופס וזה..)

Noya18

New member
אני עברתי מורה באמצע

האמת היא שהיה לי מזל. המורה שלימד אותי יצא למילואים, קיבלתי "מורה מחליף", והייתה לי הארה...
. הבנתי שהמורה שלמדתי אצלו לא נותן לי ביטחון, ואני יוצאת מתוסכלת מהשיעורים שלו. בגלל חוסר הביטחון, אני עושה טעויות מפגרות... אה, והייתי נוהגת כ"כ לאט... לפעמים הייתי רואה זקנות שעוברות אותי בהליכה איטית, מסתכלות אחורה, וצוחקות
. גם לי היה "לא נעים", אבל אמא שלי ניערה אותי מזה. את זו שמשלמת, את זו שרוצה את הרישיון, וזכותך לנהוג עם מורה שייגרוםפ לך להרגיש בטוחה. אצלי זה עשה את כל ההבדל... אני חושבת שאם הייתי נשארת עם אוטו מורה, עוד הייתי "תקועה". אה, ולעולם לא אמוחר מדי, אגב. אני עברתי מורה בשיעור 18, אני מכירה מישהו שעבר אחרי הטסט השני בו הוא נכשל... בקיצור, אין זמן "לא טוב". תפרדי ממנו יפה, תגידי לו שדרך הלימוד של המורה השני יותר מדברת אלייך, בלי כעס, בלי עצבים... וזהו. בהצלחה בהמשך

למעלה