שלום,

שלום,

אני חדשה כאן ושמחתי לגלות את הפורום הנחמד הזה. שמי רחל ואני אמא לענבל בת 4 ולרועי וכפיר בני שנתיים. אני גרה במודיעין כבר 8 שנים ומרוצה מאד. ראיתי שמדברים כאן על המון דברים מעניינים אז אשמח להשתתף. רחל

kalah

New member
חחח.. לא להיבהל,פשוט,בדרך כלל

אמנון אומר לכולם שעד שלא עוברים סדנה בקופת חולים לא מתקבלים..

בסדנא של אמנון כבר הייתי...

אם כי לא יזיק לי ריענון
רחל

כדית

New member
ממש לא קשה לזהות אותך לפי

"רחל של ענבל והתאומים" מה שלומך?איך הילדים?האם את מארגנת לענבלי יום הולדת?ביי כדית

אני בשוק!!!

משני דברים: האחד שיש לך תאומים, והשני, שאת בפורום הזה (זה במקרה או שאת ממודיעין?) וואוו, איזה יופי! שיהיה בהצלחה עם ההריון והלידה ואם את כאן, אז זו בהחלט העיר המתאימה לגדל תאומים וילדים בכלל. מה שלום הבן שלך (לא זוכרת את שמו, סליחה)? הוא בערך בגיל של ענבל, נכון? רחל

ממה מיה

New member
להרגע להירגע הכל בשליטה ../images/Emo8.gif

איתן בן שלוש ותשעה חודשיםוהתאומים צפויים להגיע בפברואר. חזרנו מהשליחות לפני שנה ונחתנו כאן במודיעין. עיר נהדרת לגידול ילדים מבחינת פארקים ואוכלוסייה. הייתי מיישרת כמה עליות אבל בסה"כ מקום נחמד. אני אמנם פה רק שנה אבל אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות ואנסה לעזור.

ורדה 1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo39.gif הולכת לעמוד בפינה על שלא סיפרתי לך עד היום על הפורום הזה (את בטוחה שלא סיפרתי לך?) ואולי את רוצה לספר לכולם לאיזה חוג ענבל הולכת כל יום שלישי אחה"צ../images/Emo8.gif?

למעלה