שלום

shmoobi

New member
שלום

שלום לכם שמי הוא שחר ואני חולה בתסמונת טורט מזה 8 שנים היום אני בן 20 ובגיל 12 אבחנו אצלי את המחלה פעם היה לי היון טיקים בצואר בכתפיים בעיינים ועוד המון מקומות זה לא מחלה שיכולה לעבור אבל.... יש הרבה דרכים שיכולות לעזור במיתון המחלה אם תשאלו אחד מהחברים שלי אם הוא היה יודע שיש לי תתסמונת הזאת מבלי שאני יספר לו הוא יגיד שהוא לא היה יודע אני עברתי הרבה שיטות טיפול והיום אני שולט בטיקים באופן כמעט מלא המחלה היא כבר חלק ממני ואני מחבק אותה ומוצא בא יתרונות אם מישהו צריך עזרה או שיש לו ילד או ילדה שהם חולים במחלה וצריכים עזרה אני הכתובות הנכונה בתור אחד שעבר הרבה דברים קשים מוכן לעזור במלוא השמחה לאנשים שצריכים את עזרתי ולהדריך אנשים אחרים תודה

שביק

New member
לשחר שלום, אני שמחה שהטוראט

כבר מאחוריך. ידוע, שאצל חלק מהלוקים הטוראט מתמתן בסביבות גיל 20-22 ומעלה. לא אצל כולם. כך שייתכן וזה חלק מהמהלך הטבעי של הטוראט. הרשה לי לשאול אותך שאלה: מה השיטות שיש לך להציע לאחרים? הרי אצל כל לוקה בטוראט זה מתבטא אחרת. רמות חומרה שונות ושינויים בצורה ובאיפיונים. אתה גם צודק שיש בה יתרונות והן די מגוונות. מחכה לתגובה ממך. ואם יש שאלות נוספות הינך מוזמן להתקשר אלי עוד הערב לטל של העמותה: 09-7408478 בברכה שביק

mazy

New member
שחר, ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני מזי, ובני (13 וחצי) לוקה בטוראט. נשמח לשמוע על השיטות שעזרו לך להתמודד עם הטוראט. אתה מוזמן להישאר עימנו. מזי
.

shmoobi

New member
נעים מאוד ואני ישאר חלק מחובתי

אוקיי שיטה ראשונה טיפול הומפאתי אמא שלי לקחה אותי לזה עולה המון כסף אב המון תועלת דבר שני במחלה כמו הטיקים הנפש הכי חשובה הבנאדם חייב להיות אופטימי אם הוא יהיה עצוב ומדוכא כמו שהיה לי בעבר כלום לא יזוז אצלו חייב להיות אופטימי הבנאדם חייב לראות שהחברה מקבלת אותו ולא ההורים ולא המשפחה חברים הוא חייב להשתנות וברגע שהוא ישתנה פנימי הכול יהיה הרבה יותר קל הוא צריך להתנהל כאילו המחלה הזאת לא מפריעה לו לצחוק עליה הומור אישי מאוד חשוב אני הייתי במגמת תאטרון מה שמאוד עזר לי להוציא תתחושות האמיתייות שלי החוצה דברים מאוד יצירתיים לא ציור ולא פיסול משחק והוא צריך לראות מודל לחיקוי ממש כמוני שהתגבר על המחלה הזאת כדי שיהיה לו למה לשאוף המחלה הזאת אצלי התבטאה בטיקים בצואר טיקים ווקלים ביידים בכתפיים וכמובן שהייתי על תרופות שעשו אותי עייף ופגיע ודכאוני והשמנתי אבל היום המחלה הזאת עוזרת לי הייתי מעדיף שלא לענות במה כי זה לא הכי מחנך בעולם

shmoobi

New member
חח אוקיי

אני שונא תצבא אז זה עזר לי לצאת ממנו על רפואי ולקבל דמי אבטלה בקלות ואולי לקבל קצבת נכות מביטוח לאומי

למעלה