שלום

untitled

New member
שלום

לא כתבתי כאן למרות שמידי פעם נכנסתי לקרוא, בגלל שפשוט סרטים זה לא כל כך התחום שלי, אבל אני אכתוב כאן עכשיו כי ביום רביעי היה מצורף לעיתון העיר מוסף "סרטים" מיוחד. והי כתובים שם כמה דברים מאד מעניינים. ומה היה כתוב שם? אז ככה, אפוקליפסה עכשיו, של קופולה, יוצא מחדש לקולנוע בתוספת של 49 דקות (!) שצונזרו והוספו מחדש לסרט המקורי!!!!!!!!! דבר נוסף, יש סרט ישראלי חדש, בשם made in israel שהעלילה שלו נראת לי מאד מעניינת, ובמקום שאני ארשום אותה כאן אני אפנה אתכם לאתר: www.made-in-israel.co.il וזהו אני חושב.

חזיר בר

New member
נאמר כבר על הגירסה החדשה

שבתוספת החדשה היא תהיה ארוכה יותר ממלחמת ויאטנם עצמה. כך כך,אני אלך לראות אותה,כי כמובן שלא יצא לי לראות אפקוליפסה עכשיו בקולנוע,וזה סרט שאני מאוד מאוד אוהב.

IC4

New member
ג´ים מולן ??

נראה לי שקראתי את זה סביר להניח במעריב (ארוכה יותר ממלחמת ויאטנם) אפוקליפסה עכשיו סרט קצת מעוות שאשמח אם מישהי יקדיש מזמנו להרחיב עליו כדי שלא יהיה רק פייט קלאב ברשימת הסרטים שדנו בהם כאן שמעתי שההקרנה היא רק למוזמנים מה שמאד לא מובן

חזיר בר

New member
אוקי

אפוקליפסה עכשיו,סרט שמתאר את מלחמת ויאטנם כמין סיוט סוריאליסטי,כולל סצנות בלתי נשכחות (עובדה שלא שכחתי אותן),של המסוקים שמשמיעים לויאטנמים את The Ride of the Valkyries של וואגנר,"הצהובים מפחדים מווגנר" (גם מדינת ישראל אגב),מסביר המפקד של חטיבת המסוקים הזאת שבמלחמת האזרחים היו חטיבת פרשים,ועדין נשארה להם החצוצרה והכובעים היחודים,והמשפט של אותו מפקד שהפך לאחד המפורסמים בתולדות הקולנוע "אני אוהב את הריח של נפלאם שרוף על הבוקר". סרט ענק. (וארוך)

Princes Vespa

New member
יותר מדויק - חצי סרט ענק

והחצי השני שלו הוא מעין הזיית אל אס די מייגעת של היוצרים. אין ספק שהחצי הראשון של הסרט גאוני , מדהים , סוריאליסטי , וכל שאר המחמאות אליו הוא ראוי, אבל באיזה שהוא שלב הוא הופך להיות ממש טרחני ומשעמם. ובכל זאת אלך לראות את הגרסה החדשה.. אין ברירה.. קלאסיקה זו קלאסיקה Princess V

חזיר בר

New member
ועכשיו אני גם ארחיב

המורה של השעה הראשונה (ספורט) החליט שלא ממש שווה לא להגיע לשיעור,מה שבידיעה מוקדמת היה נותן לי עוד ארבע שעות שינה (מין מערכת נחמדה שכזאת). אבל זה לא פורום תיכוניסטים או הצלצול הגואל,ולכן אתם לא צריכים לשמוע על זה. כשאני ראיתי את החלק השני של אפוקליפסה עכשיו,כל מה שיכלתי לחשוב,זה כמה זה דומה לסטרוברי פילדס של הביטלס,נורא נורא מוזר,לא פעם חשבתי "מה הם חשבו לעצמם בכלל?",פיתול העלילה הוא ארוך ודי מעצבן,אבל לא רציתי פשוט לזרוע פחד בלבבות הבתולים לאפוקליפסה עכשיו,אך מאחר שגברת וספה כבר עשתה זאת,הנזק שבהודעה הזאת הוא קטן. אבל בהחלט שווה לצפות.

IC4

New member
אנשים לא תיפטרו בכזאת קלות מברנדון

אני אשמח יותר אם במקום להגיד שהחצי השני היה <מה שהיה> תזכירו לי מה היה הקטע של הדמות של ברנדון.. למה הוא "השתגע" והקים לעצמו צבא מאמינים מוזר ומה היתה מטרתו אגב אני זוכר קטע בסרט שהם עולים על סירה ומוצאים שם גור כלב קטן וחמוד והצעיר הגולש לוקח אותו ובעט ממש חזק במי שהחזיק אותו קודם ואני זוכר שזה נראה שהשחקן באמת בועט חזק בשחקן השני

קולונל קורץ

קולונל קורץ, המגולם ע"י מרלון ברנדו, לא בדיוק השתגע. הוא רק לקח עד הסוף את הנחות העבודה של האמריקנים בויאטנם (ובעצם בכל העולם השלישי), דהיינו, הכל מותר כל עוד אתה מנצח. אני מסכים, ש"אפוקליפסה עכשיו" מאבד את הקצב שלו באמצע, ונהיה מאד איטי. למי שרגיל לסרטים הוליוודיים, זו באמת יכולה להיות בעיה. מי שהתנסה בתהליכים ארוכים, כמו מסע של כמה ימים, קריאת רומן, או תפילה, ייתכן שיהנה גם מהחלק הזה.

חולוני

New member
אפוקליפסה עכשיו

ראית את הסרט הזה רק פעם, בשיעור תולדות הקולנוע שנה שעברה, ולפי דעתי זה סרט טוב אבל ארוך מדי ועכשיו שמוסיפים לו 53 דקות אז זה בכלל יהיה סרט יותר מדי ארוך ויש סיכוי שאפילו ישעמם. אבל כל הכבוד לקופולה שלא מתחשב בדעת הקהל ומבצע ניסויין רק על מנת שיהיה מרוצה מהסרט, זה מה שנקרא לקחת סיכונים.

למעלה