שלום!

MaNcHi 135

New member
שלום!

התחלתי לראות את הסידרה רק עכשיו כי אין לי הוט.....ואני רק בפרק השלישי...(יורד לאט....).. הסידרה ממש יפה!!! סיפרו לי עליה אבל אף פעם לא חשבתי שהיא כזאת מעניינת...גם ההפקה והבימוי שלה פשוט מעולים! התחלתי לראות אותה כי אני יודעת שבעונה השניה שלה באחד הפרקים יופיע ג'וס ווידון שבשבילי הוא הבמאי והיוצר! אז כדי להבין מה הולך בפרק ההוא אני צריכה לראות את כל הסידרה.. הדרך היא עוד ארוכה עד שאני אגיע לפרק איתו אבל לאנורא הסידרה יפה אז יש לי סבלנות... ובנתיים יש לי שאלה... נכון שהחבר הסנוב הזה של דאנקן הוא זה שאנס את ורוניקה במסיבה?

snoop cat

New member
שלום וברוכה הבאה!

לגבי "החבר הסנוב הזה של דאנקן"
יש לי רק דבר אחד להגיד - תצטרכי לחכות ולראות.. הדרך ארוכה עד שמגלים מי זה. אני לא יודעת איך תשרדי את כל העונה בלי להתקל באף ספוילר - כי פה מה שקשור לעונה הראשונה כבר לא מסומן כספוילר אז בטוח תתקלי באחד (או במאה ואחד!). לגבי למה שמתי את הכינוי שלך ללוגן במרכאות.. טוב שוב, תצטרכי לחכות גם עם זה... צפייה מהנה

MaNcHi 135

New member
חחחחח אבל זה הוא נכון???

והוא כל כך מעצבן!!!!!!! פאריס הילטון הופיעה בפרק השני....שתלמד לשחק ואז שיכניסו אותה לסדרות.... יש לה הבעות פנים כל כך ריקניות שזה הורג אותי! ראש כנופיית האופנועים הזה חמוד.....אבל איך הוא נתן שירביצו ככה לבן דוד שלו! הייתי בשוק שהוא נתן כנופייה שלו להרביץ לבן דוד שלו..למרות שבגללו הוא היה בכלא...

snoop cat

New member
בגללו עצרו את סבתא שלהם!

מגיע לו! חוץ מזה, וויביל אמר לפליקס שיפסיק אותם כשהוא רואה שהעניינים "מתחממים" אז הוא יצא די בסדר בקטע הזה. והפריס הילטון הזאת! בעעעע
טוב מאוד שנידו אותה בסוף! אם הייתי צריכה לראות עוד פרק עם הפקאצת על הזאת הייתי זורקת משהו על המלהקים! לגבי האונס - את באמת רוצה לדעת? חבל זה יהרוס לך... גם לא ממש מתעסקים עם זה יותר עד הפרקים האחרונים אז אני ממליצה לך בחום לחכות עד אז...

irene17

New member
איזו תקופה

סוף העונה הראשונה, איזו תקופה כיפית! ו-MaNcHi 135, אם את אוהבת הפתעות, תחכי באמת, כי יש הרבה "הפתעות" נחמדות בדרך. האמת שאני ידעתי כמעט הכל לפני שזה קרה, וזה קצת הרס לי... ובקשר לפריס הילטון, החוצפנית הזאת! סתם לקחו אותה כדי להעלות רייטינג, והיא עוד קיבלה את התפקיד של החברה של לוגן, חוצפה!

Mallrat Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך לגמרי לגבי זה שוויביל חמוד
,אבל זה הגיע לבן דוד שלו בהחלט. וגם אני חושבת שכשתמשיכי לראות את הסדרה ה"עדיפויות" שלך ישתנו...(תאמיני לי)

irene17

New member
WELCOME

חחח אהבתי, החבר הסנוב... לא הייתי קוראת ללוגן סנוב. הייתי קוראת לו כלב (בלי להעליב כלבים), מטומטם, JACKASS וכו'... אבל לא סנוב... תאמיני לי אם את רק בפרק השלישי, עוד לא ראית כלום, תתכונני להרבה, איך נקרא לזה? "אקשן"!

MaNcHi 135

New member
:) אוקיי אחרי מה שאמרתם אולי

באמת עדיף לי לחכות ולראות מי אנס אותה... אני מרחמת על דאנקן...איזה משפחה הוא קיבל...לילי הייתה היחידה שלפחות הייתה נורמאלית...היא לא שמה *** על ההורים שלה ועשתה מה שבראש שלה... מסכנה....

irene17

New member
באמת חבל שהיא מתה

היא דמות ממש כיפית, אם את אוהבת את לילי, בטח תאהבי את פרק 4, יש הרבה פלאשבקים. ממש אהבתי את הפרק הזה בגללה.

חחח כן..

לילי בהחלט היתה גדולה..
ואני אוהבת את כל הדמויות כך שהיו לנו יותר הסכמות אם מישהי פה היתה אוהבת את דנקן.....

MaNcHi 135

New member
אני דווקא אוהבת את דאנקן...

יש לו פוטנציאל למרות שהוא דיי מניאק לורוניקה אבל רואים שהוא עדיין אוהב אותה אבל נימנע מלהיות איתה בגלל הסיפור הזה של אבא שלה שהאשים את אבא שלו וכל זה.... אגב, הוא ניפרד מורוניקה בגלל שאבא שלה האשים את אבא שלו ברצח של לילי נכון?

Lirchu

New member
לא...

הוא נפרד ממנה בגלל שאמרו לו שהיא כביכול אחותו... אני לא יודעת אם זה יהרוס לך אם אני אגיד לך אם היא באמת אחותו או לא את תראי כבר לבד..לצערך רק לקראת הפרקים האחרונים
אם את רוצה תגידי לי ואני יענה לך..

MaNcHi 135

New member
בפרק 7 היא רק גילתה שאמא שלה

יצאה עם אבא שלו... עכשיו לא ניראה לי שהם אחים כי הראו שההורים שלהם היו יחד בשנת ה1979....אז הם בערך אמורים להיות עכשיו בני 26...אז לא ממש ניראה לי.. אבל אני אחכה כדי לגלות.. אני ממש אתאכזב אם הם באמת אחים...כי אני רוצה אותם יחד...הם חמודים יחד לדעתי...

snoop cat

New member
הממ... בואי נגיד שלא בהכרח

שם זה נגמר ביניהם... ולא אומר יותר!

Lirchu

New member
את הולכת לכיוון הטוב

אם את אוהבת את דנקן וורוניקה יחד. הם באמת מושלמים
את תראי שבהמשך את תאהבי אותם עוד יותר

MaNcHi 135

New member
כי הם פשוט מתאימים וזה מעצבן אותי

שהוא דוחה אותה כל הזמן... בפרק 4 או 5 כשהיא יצאה עם טרוי (שלא יודעת למה אבל מהתחלה לא אהבתי אותו והתברר שצדקתי..) אז הראו שלדאנקן זה מפריע כזה והיה איזה קטע כזה שהוא ראה אותם מתנשקים ואז הוא קפץ מהמעקה הזה והפריע להם וגם קיבל מכה בראש ושמח לנוכח העובדה שהיא לקחה אותו לבית חולים וביקש ממנה להישאר איתו עד שהאבא הקרציה שלו ניכנס... אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את ההורים שלו... ויום אחרי כשהיא שאלה אותו מה עם הראש שלו הוא התעלם ממנה....זבל...

למעלה