שלום !!!

שלום !!!

לא הגיע הזמן להפסיק את המשחקים ? אני שואל את עצמי את השאלה הזאת כבר כמעט שנה ולצערי עוד לא קיבלתי תשובה . יותר מזה אני חושב שאנחנו יותר מדי מתרכזים באנשים שמבצעים את הטרור ולא באנשים שיושבים בבית ולא ממש מעורבים בנעשה ברחוב הפלשטיני. נכון, ואף נכון מאוד להילחם בטרור בכל מקום שהוא נמצא ולא לחסוך באמצעים אם צריך לחסל אז מחסלים האמונה שלי בשב"כ ובמוסד הישראלי שהם מחסלים את האנשים הנכונים היא ללא עוררין. אך אני שואל למה לא להילחם בפלסטינים בשני מישורים האחד שהוא המישור הצבאי שקיום הוא קיים במלא עצמתו ואשני הינו המישור המדיני שגם הוא צריך להיות חזית במלחמה הזאת כל הכבוד לרה"מ שרון שטוען שהוא לא מנהל משא ומתן תחת אש אך ראבק יש גבול אני לא אומר לדבר איתם על נושא של החזרת שטחים אלה על נושא של הפסקת אש תראה נכונות לדבר איתם

resh0

New member
יש כבר הסכם הפסקת אש!!!

עד כמה ישדוע לי (וכנראה גם לך) 2 הצדדים קיבלו עליהם את מסקנות דו"ח מיצ´ל/טאנט. נכון??? הסעיף הראשון: "הפלשתינים יפסיקו את האש וההסתה ללא תנאים". ללא תנאים! ללא תנאים!!! ללא תנאים!!!!!! ללא תנאים!!!!!!!!!! ואנחנו מחכים שהטרוריסט יבצע את אשר קיבל עליו. בנתיים הוא רק מכריז... כבר 6 פעמים בחודשים האחרונים הוא הכריז על הפסקת אש... על מה יש לדבר איתו??? על ה"תנאים" להפסקת אש? אבל "ללא תנאים"!!!! זוכר? ישראל שילמה בהצהרה על נכונות להקפיא את ההתנחלויות בתמורה לזה! ראבק, תבין משהו: אין טעם לדבר עם עראפת בדיוק בגלל אותה הסיבה בגללה אין טעם לדבר עם בינלאדן!!! אם עראפת אוצה להפסיק את האש "ללא תנאים" כפי שהתחייב כאשר קיבל את דו"ח מיצ´ל/טאנט, אז בבקשה!!! הוא לא חייב לראות את הפרצוף של פרס כדי להתחיל לבצע. אם פרס כל-כך רוצה להדבר עם עראפת, יעשה זאת מהטלפון שבביתו!!! אבל מפגש עימו? ועוד מתוקשר?? זה מראה על "עסקים כרגיל"!!! אזרחים נרצחים והמצב "עסקים כרגיל"... זה אסור!

אבו-דני

New member
טלאק איל נאהר...טלאק איל נאהר..

טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר...

אבו-דני

New member
טלאק איל נאהר...טלאק איל נאהר..

טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר... טלאק איל נאהר...

למעלה