שלום...

שלום...

אני חדשה בפורום זה, למרות שאני לא בדיוק מתאימה לשם הפורום רציתי לחלוק איתכם את מה שעובר על משפחתי... אח שלי התאום התגייס לפני מספר חודשים, אני מרגישה בדיוק כמו הורי. אני האחות הגדולה ולכן אני מרגישה אחראית עליו ודואגת לו , וכל ערב מתעניינת לשלומו ומקווה שלא יגיע היום בו הוא יסיים את הטירונות ויצא לקרב.. כל ערב כל משפחתי מתאספת ברגע שמצלצל הטלפון וכולנו מחכים בשקיקה לשמוע את חוויותיו של החייל.. כולנו שמחים כשהוא שמח ואז קל יותר להירדם בלילה וההפך הוא גם נכון. סופרים את הימים עד חזרתו הביתה, כשזה סוף סוף קורה הוא מעדיף לישון ולצאת לבלות עם חבריו ושוב אין לי הזדמנות להתבונן בו והנות ממנו.. ושוב הדמעות עולות...

paulika

New member
ברוכה הבאה

תני להם את הכתובת של הפורום הזה. כאן יש מקום רך וחם, שתומך ועוזר. אני לא מזמן כאן ומרגישה כאילו אני במשפחה הכי תומכת. ואני מבינה שגם את עוד מעט חילת, אז בהצלחה גם לך

oshiko

New member
ברוכה הבאה. זה בסדר. ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יש כאן כבר חברות לחיילים, דודות לחיילים, הורים לתאומים. אין סיבה שלא תהיה אחות תאומה. את הבעיות המיוחדות של תאומים אנחנו מכירים בפורום - בין השאר מתוך דיווחיה של האילתית, ששני בניה במסלולים ביחידות מובחרות, ומאד קשה להם לא לראות זה את זה תקופות ממושכות. חברי הפורום יודעים שאני סקרן בלתי נלאה; מצד שני אני משתדל לכבד את האנונימיות. אז רק אם זה לא פוגע באנונימיות - סתם מתוך סקרנות - איפה (באיזו יחידה, תפקיד, שלב במסלול) משרת התאום?

תשובה לסקרנים

כרגע הוא בטירונות , בנחשון.. שבת אחרונה היה בבית ועוד פעם עזב... כרגיל הכל מצוחצח כאילו בכלל לא היה פה.. כך זה גם בראש, חסר - מזמן לא נראה ולא נשמע...

oshiko

New member
נציג נוסף בחי"ר ייעודי

הבן הגדול של sim26 בדוכיפת. שיהיה לו בהצלחה. יש כאן הרבה חי"רניקים שאנו מריחים את אדמת הארץ על בגדיהם בכל יציאה.

....

היום שנינו בדיוק בני 18 וחצי.. בדרך כלל היינו צוחקים ונהנים אחד מחברתו של השני.. מדסקסים איך שהילדות והנעורים חולפים מהר.. כעת נשארתי לבד, לא נעים להטריד אותו בעניינים שבליבי, הוא כנראה עייף ועסוק... אז אם לא אכפת לכם החלטתי לחלוק איתכם.. קצת קשה לספר לבני גילי (חברות, חברים) את אשר אני חווה, קל יותר להעלות את זה בכתב...

י רדן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gifאת מקסימה

באופן בו את מתבטאת עם המון רגש כלפי אחיך.. ממש מתחשק לי לחבק אותך.. שתפי ספרי לנו.. אנו כאן בדיוק כדי להקשיב, לומר, לייעץ, ולהכיל.

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אחות גדולה...(בכמה דקות אגב?) נחמד לשמוע כיצד את דואגת לאחיך. הקשר בין אחים תאומים הוא קשר מיוחד, וברור לי שגם הוא מתגעגע אליך באותה מידה. את מוזמנת תמיד לחלוק איתנו את הרגשתך ומחשבותיך.

שמעתי שגם לך יש ילדים תאומים

תוכלי לפרט קצת? איך הם מתמודדים עם המרחק והצבא הפריד ביניהם? אצלי הריחוק מאחי היקר צועד יד ביד עם עצב רב וגעגועים עזים..

למעלה