שלום

שןשנה

New member
שלום

נכון יעצת לי לתת לבן שלי2 srבמקום 10 +20 אבל האמת פחדתי אז אמרתי לעצמי שאני יקשיב לרופא למרות שאני מאוד אוהבת ללמוד מהפרום השאלה שלי עכשין עים הוא לוקח 20r +10 לכמה שעות זה ישפיע .? כשהיה לוקח רק 20 לבד זה היה משפיע רק ל5 שעות והמורה המתקנת בבית הספר המרה שהריכוז שלו פחת

zivadina

New member
לכמה זמן ישפיע

ה-SR משפיע למשך עד 8 שעות. ה"רגיל" משפיע למשך עד 4 שעות. זאת אומרת שב-4 השעות הראשונות הילד יקבל מנה של 18 מ"ג, וב-4 השעות הבאות הילד יקבל מנה של 8 מ"ג. אבל, כל ילד מושפע מן הריטלין באופן שונה. כך שייתכן שאם ה-SR משפיע עליו רק 5 שעות, כל ההשפעה של שני הכדורים ביחד תימשך גם היא 5 שעות. הכי כדאי לבקש מן המורה לצפות בילד ולדווח לך.

שןשנה

New member
כן את

צודקת כי היום הוא היגיע הביתה וראיתי שהוא כבר לא מרוכז וגם דרך אגב אז18מ,ג Zה של 20sr ו8מ,ג זה של הריטלין הרגיל סליחה על הבורות אני פשוט כבר מבולבלת ועים אני התן לו 2של sr בבוקר -לכמה שעות זה ישפיע לפי דעתך (כן אני יודעת שזה קשור גם לחילוף חומרים אבל בכול זות)אני רוצה לספר לך משהוא הילד הלך למסיבה בבריכה היום ונתתי לו תוספת של 10ריטלין רגילואני מרגישה יותר בטוחה כך שהוא לא השתולל יותר שקטה נפשית בקשר לפזזות שלו למרות שבלב עכשיואני מרגישה עצובהכאלו מה היה אני ציריכה להשלים עים זה שבשביל שהיה מרוכז ולא יעשה שטויןת הוא דבוק לכדורים (וגם הוא אמר לי בבוקר מה 2 כדורים את רוצה להרוג אותי) ואני כמובן הזברתי לו וגם נתתי לו דוגמא שעים חס וחלילה עים הייתה חולה בסכרת היינו ציריכם גם כדורים נכון?

zivadina

New member
משך ההשפעה

ריטלין רגיל משפיע למשך 3-4 שעות, בלי קשר לגודל המנה. ריטלין SR משפיע למשך 6-8 שעות, בלי קשר לגודל המנה.

שןשנה

New member
הבנתיבsr יש 8מ"ג וכמהיש לרגיל

אז כביכול את אומרת למעלה שיכול להיות עים שני הכדורים גם ישפיע ל5 שעות ביגלל חילןף חומרים כנירא כי עים חילוף חומרים היה אחרת אז הוא היה מחוסה ל12 שעות

למעלה