שלום! רציתי לשאול באיזה תוכנות אפשר להכין דוליז?ואיפה אפשר לקנות את התוכנות וכמה הם בערך העולות?
1 1תרו New member 4/11/05 #1 שלום! רציתי לשאול באיזה תוכנות אפשר להכין דוליז?ואיפה אפשר לקנות את התוכנות וכמה הם בערך העולות?
S Stinki Winki New member 4/11/05 #2 בצייר הפשוט שיש בכל מחשב../images/Emo13.gif ואם אתה מתעקש (הו!!! אתה בן! ) אפשר גם בפוטושופ ופיינטשופ פרו
בצייר הפשוט שיש בכל מחשב../images/Emo13.gif ואם אתה מתעקש (הו!!! אתה בן! ) אפשר גם בפוטושופ ופיינטשופ פרו
1 1תרו New member 4/11/05 #3 כן אני בן אז מה?! רגע בלי קשר מאיפה קונים את הפוטושופ ופיינט שופ וכל אלה?
8 8ar8ie New member 4/11/05 #4 בחנויות של דברים של מחשב:] לפחות הפוטושופ... אבל הוא עולה איזה 500$ אז אני מניחה שבינתיים כדאי לך לנסות בצייר אה וזה סתם מאגניב שאתה בן. אנחנו אוהבות כשיש בנים בפורום:]
בחנויות של דברים של מחשב:] לפחות הפוטושופ... אבל הוא עולה איזה 500$ אז אני מניחה שבינתיים כדאי לך לנסות בצייר אה וזה סתם מאגניב שאתה בן. אנחנו אוהבות כשיש בנים בפורום:]
ש שיידי ליין New member 4/11/05 #6 תגידו, אני היחידה פה שלא שילמה שקל על הפיינטשופ/פוטושופ? אני היחידה פה עם תוכנות גראפיות פרוצות?
P poohandme New member 4/11/05 #7 ../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifסביר להניח שלא, אבל את היחידה שכנראה שכחה שלא מדברים על דברים לא חוקיים פה
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifסביר להניח שלא, אבל את היחידה שכנראה שכחה שלא מדברים על דברים לא חוקיים פה
פ פינגווין בהכחשה New member 4/11/05 #5 ../images/Emo110.gifאז זה מקרה נדיר.. כי אין הרבה בנים בפורום.. ואתה מוזמן להצטרף ולהציג את עצמך ופוטושופ ופיינטשופ בחנויות של מחשבים.. כמו שקונים חבילה של וינדווס וכאלה..
../images/Emo110.gifאז זה מקרה נדיר.. כי אין הרבה בנים בפורום.. ואתה מוזמן להצטרף ולהציג את עצמך ופוטושופ ופיינטשופ בחנויות של מחשבים.. כמו שקונים חבילה של וינדווס וכאלה..