שלום..

Special1984

New member
שלום..

רק רציתי לספר לכם . לפני שבוע יצא לי לטייל בתחנה מרכזית בת"א החדשה.. לאחר שעשיתי עגיל בגבה ביאקוזה חח לא משנה .. יצא לי לראות שם גרפותרפיסט בשם עקיבא שוויצר. שבעצם תפקידו לפענח את הכתב שלי וכל מה שנראה לו שאני יכולה לשפר הוא טוען שדרך הכתב אפשר לשנות אישיות.. נתן לי הנחיות מה לא בסדר אצלי בכתב.. ואיך לשפר.. והוא עשה עליי אחלה רושם.. אם אתם מעוניינים לעבור חוויה סוערת ומדהימה ואפילו די זולה ..כדאי לכם זה הכתובת של האתר שלו : www.psychology.co.il

כי19

New member
אני חושב שזה סוג דרך לשכנע את הלקוח

כדי שירצה לעשות שינויים בהתנהגותו.כלומר לא שהגרפותרפיה הוא כשלעצה עוזרת,אלא היא סוג דרך להגיע לאני ולאגו,ומשם לנסות לתקשר איתו.

יצא לי להיתקל בו מייעץ לאנשים מאחור

שולחן בתחנה המרכזית החדשה, מוקף בשלטי חוצות שמכריזים על כך ואחרת. מסקרנות נכנסתי לאתר שלו, הוא משתף אותנו בהארה שהיתה לו בגיל 14, מחלק על ימין ושמאל טיפים ופתרונות דרך הכתב ואף מצהיר שהוא זה שהמציא את הגרפותראפיה. היות שאינני יודע מי המציא זאת לא אתווכח אתו. אגב, בין ההפניות באתר שלו יש גם הפנייה ל "תפוז" אלא שזה מביא את המפונים לשנת 2001 נדמה לי, לימים קדומים ולא רלוונטיים עוד של הפורום.

כי19

New member
אודי מה הבעיה תכתוב לו שיעדכן את דף

הפורום בקישור שלו לתפוז. ומה אתה אומר עליו,זה נראה שלמד שיווק. אז הוא עושה בוכתות?

זה לא כל כך מעניין אותי. הסתקרנתי

לרגע מההנחיות הגרפותראפיות שלו, אך למקרא גיבובי השטויות לא מצאתי לנכון לעסוק בכך יותר. כך למשל, למי שחסר לו אנרגיה ולחץ הכתיבה חלש הוא מציע/מאמן בכתיבה בלחץ חזק שאולי משם תצמח ישועת האנרגיה. אלא שכל מי שמצוי בנושא הלחץ יודע בוודאי כמה מורכב הוא הנושא הזה ועד כמה הוא משולב גם בתנועה ובשטף ונראה לי שמי שיעבור אימוני לחץ מפרכים עוד עלול לקבל אנרגיות אלימות חלילה. בכלל, לנושא רציני שכזה לא ניתן להתייחס בקביעות שטחיות וסתמיות כאלה, ללמדינו על רצינותו של התהליך ועל הסיכוי הזעום להפיק ממנו תועלת תחת הנחיות ואימונים שכאלה.

כי19

New member
אני חושב שבכל זאת יש בזה משהו

פסיכולוגי המשתלט על האדם המוקסם מהשיטה וההוראות החד משמועיות כל כך,ואז לפחות האדם מדמיין שהוא מתמלא בתוספות של אנרגייה,ואולי באמת יש אנשים שיפיקו חיוניות מזה ויתעוררו קצת ויסחפו קצת אחרי דמיונם.

פשוט רעיון גאוני, אני כבר ניגש

לחנות הירקות ליד ביתי ומציע לו שיכתוב שלטים ויכריז שהבננות עושות פלאים לחשק המיני, ויחד עם הגויאבה זו נוסחת הקסם. אני בטוח שיהיו כמה שרק המחשבה שזה יועיל להם כבר תועיל להם.

כי19

New member
אב נבדיל בין הדברים.לשנות דרך הכתב

יש בזה קצת הגיון,היות והכתב הוא "כתב המוח".ובננות הוא לט פרי החשק המיני,ככה שיתכן שיש הבדל ביניהם.

laleniya

New member
היי אודי

שוחתי עם האיש הוא פשוט
דפוק

למעלה