שלום!

GigaM

New member
שלום!

ראיתי שיש כמה כתבי יד שכתוביהם ביקשו שינתחו אותם ולא עשו זאת. המשתוף היה שצולמו ולא נסרקו. חיפשתי אם יש חוק כזה ולא מצאתי אז אני מקווה שאני לא עוברת על הכללים פה... גם הסורק שלי תקול... אשמח אם תוכלו לנתח את כתב ידי אני כותבת ביד ימין. וכמו שכתבתי- תרגישו חופשי לומר הכל! תודה רבה!

GigaM

New member
כמוכ'

ראיתי בעמוד הפתיחה של הפורום לינק (שבור) המפנה לאפיון סגנונות למידה כפי שעולה מכתב היד. אז אם מישהו מבינכם מבין בזה, אשמח מאוד לפוקוס גם בעניין! אגב- אם אכן לא מקובל בפורום לנתח כתבים אשר צולמו כגון הכתב שלי, אנא ידעו אותי והפנו אותי למקום בו כתוב הדבר כיוון שלא מצאתיו בכוחות עצמי. תודה

רשמים של רגע

את נראית לי טיפוס מסור וטוטאלי, שנותן את הלב והנשמה במה שאת עוסקת, או שלא! אך אין אצלך אמצע. חפשי לך משהו עם רמת אחריות ומחויבות גבוהים שתואמים את הסטנדרטים שלך, תישאבי לתוכם ולעשיה מועילה ו.. תניחי לנו. הסוף היה כמובן בצחוק.

GigaM

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

So far so good! עד עכשיו מאוד נכון. אני קיצונית ורמת האחריות שלי גבוהה מאוד (יש אומרים גבוהה מידי...) מישהו יכול להמצליץ על תחום מסויים של עיסוק? של לימודים?

shamon51

New member
ובספר תהילים מצאנו

פרק ח,פסוק א למנצח על-הגיתית, מזמור לדויד. פרק פא,פסוק א למנצח על-הגיתית לאסף. פרק פד, פסוק א למנצח על-הגיתית; לבני-קורח מזמור. פסוק ב מה-ידידות משכנותיך-- יהוה צבאות. אז תחליטי למי הידידות ? לאסף, לדויד, לבני קורח ?
שמעון (סתם...)

למעלה