שלום!

NightWish2

New member
שלום!

אני בעליו של חמוסה (העונה לשם ג'ורג'ט) ואני רוצה לפנק אותה במספר אביזרים מיוחדים לחמוסים (למרות כל הנשיכות, הדם והצלקות), כמו- קולר+רצועה, שמפו, וכ"ו. הבעיה היא שבאיזור בו אני גר (ב"ש) אין יותר מדי דברים לחמוסים ולכן החלטתי לשאול אותכם אם יש מקום מומלץ בו אוכל לרכוש את האביזרים (פרטי עלות יכולים לעזור). תודה מראש. שחר

skarlet ohara

New member
אוקיי...

בית החיות- ב"ש 08-6654791. החי והצומח- 08-6430317 כל בו לחיות 08-6233339 קניון לחיות 08-6283803 וכן ביקישור הנ"ל או פשוט תחפש בגוגל "חיות" ו באר שבע

Linimfin

New member
אומנם אני לא גר בבאר שבע.

אבל אני משרת שם ויש לי משפחה שם. ביקרתי לא מזמן בקניון לחיות. יש להם מבחר גדול מאוד של דברים באופן כללי. אומנם (כמו רוב חנויות החיות) אין להם דברים ממש מיוחדים לחמוסים.. (אני קניתי ללוסיל כמה צעצועים בחנות, שבמקור הם צעצועים לחתולים אבך היא ממש אוהבת אותם). לדעתי הסיכוי הגדול ביותר שלך זה בקניון לחיות בBIG (דרך אגב בדיוק כמו בשאר הדברים גם במוצרים לבעלי חיים באר שבע יותר זולה מהמרכז. ולדעתי דברים כמו ריתמה לחמוסה אם אין להם הם יוכלו להזמין. אז אני לא זוכר בדיוק מה היה להם אבל לדעתי כדי לך לבדוק קודם כל שם...

NightWish2

New member
תודה לעונים!

אבל בחנויות שאני הייתי בהן (האמת שאת שמן של כולם אינני זוכר) לא היה את הדבר הנחוץ לי ביותר- רצועה לחמוס כולל בקניון לחיות שבאמת יש להם מבחר יפה של מוצרים! הרצועות שהציעו לי בקניון לחיות וחנויות אחרות הן של שרקנים הוא מיני חיות אחרות , שבעלי החנות טוענים ש"זה מה שכולם לוקחים" לי זה נראה לא מתאים, וגם מציק לחמוס. בכל אופן אני ישמח אם תאמרו לי היכן אוכל למצוא חגורה מיוחדת לחמוס ועלותה תודה שחר

zulli

New member
רתמה לחמוס

זו אותה רתמה שמשתמשים בה לארנבונים בארץ הן באות רק בצבע אדום

Sweet Fantasy

New member
אם הרצועה המדוברת של השרקנים

היא בצבע אדום כזה של פרפלסט (ככה כותבים?) זאת הרצועה לחמוסים גם רצועת X והיא הכי טובה אתה יכול לראות בשאלות נפוצות על הרצועות

NightWish2

New member
קראתי במאמרים...

הרתמה שהציעו לי נראית דקה ולא יותר מדיי איכותית בכל אופן מה שיש באתר-http://www.ferretstore.com/ נראה הרבה יותר איכותי ונוח לחמוס . האמת שהיום רציתי לרכוש באתר רתמה מיוחד לחמוס אחרי שכבר הייתי נואש מלחפש רתמה מיוחדת לחמוסים בחנויות פה בדרום.... אבל עם משלוח המחיר יצא קרוב ל 60 דולר- לא הגיוני, אז ויתרתי.

למעלה