שלום

galfri1

New member
שלום

אני מחפשת מאמר בו כתוב על משמעות הצבעים.. כל צבע והמשמעות ומה שהוא מסמל. אולי זה לא המקום לשאול אבל אם מישהו יודע, או יפנה אותי לפורום אחר אני יודה לו מאוד! תודה...

נושא הצבעים הוא מורכב מאוד.

הכל תלוי במה הינך עוסקת או מתעניינת. ב10 הספירות, או בטארות. נומרולוגיה או אסטרולוגיה. ואולי דווקא בהילינג, או בהילות. יש גם את צבעי הבגדים שאת לובשת. ויש את הצבעים שאת בוחרת למטרת הגדת עתידות. לכן זה יותר מורכב ממה שאת חושבת. אוהב מיקי

galfri1

New member
האמת לא חשבתי להעמיק בנושא

פשוט רציתי לשלב ברכת יומולדת לחברה טובה בשילוב איחולים בעקבות הצבעים.. לכן רציתי כזה מאמר קטן על מה הצבעים מסמלים

oalush

New member
הי מיקי!

יש לך מידע לגבי צבעי הבגדים? זה מעניין מאוד. אין קשר לצבע ההילה?

היי, OALUSHוברוכה הבאה לפורום שלנו.

ההילה מורכבת מכל צבעי הקשת, והשילוב שלהם אחד בשני. הצבעים אינם מחולקים אחד מעל ההשני אלא משולבים אחד בתוך השני. כמו שאת מצמצמת את עינייך מול מנורה דולקת ואת רואה נצוצות והבלחות של אור, כך ההילה בוהקת. אך כשלומדים לראות הילה אנו מלמדים להבחין בצבעים בולטים בתוך בליל האור. והגוונים הבולטים מסמלים לנו משמעויות שונות. לדוגמה: מאלפי תרנגולי הקרב בסין מבחינים באמצעות צבעי ההילות את התרנגול התוקפני יותר מאחיו והוא נמכר במחיר גבוה יותר. האימון בצבעי ההילות הוא אישי מאוד, בגלל זווית הראייה האישית של כל אחד. הצבעים הנחזים הם לא בדיוק הצבעים המוכרים לנו, לכן זה כמו אדום או כחול. את יכולה לראות את הסדנה לראיית הילות במאמרי הפורום למעלה. לגבי צבעי הבגדים כוונתי הייתה לצבעי הבגדים הקשורים לקלפי הטארות, והקשר שלהם לצבעי הצ'קרות (מרכזי אנרגיה בגופינו). אוהב מיקי

oalush

New member
בנושא הבגדים כוונתי

האם הצורך שלי ללבוש בגדים בצבע מסויים מעידים על צבע ההילה שלי - הכוונה לרצון חזק ומתמשך למשל תקופה של סגול, תקופה של צהוב ושל כתו ואחרונה לבן ובמיוחד בזמן המחזור - אדום או לבן. הזה בטוח מעיד על משהו ואם מישהו יודע אשמח למידע!

sofish7

New member
מה כל צבע מסמל..........=]

אני יודעת רק כמה פירושים של כמה צבעים...אולי זה יעזור לך... אלה צבעי ההילה ההילה - גלגלי הצבע והאנרגיה השדה האלקטרומגנטי המקיף כל חומר הטעון באנרגיה חשמלית "לכל דבר, חי או דומם, יש שדה אלקטרומגנטי המקיף אותו. שדה זה נקרא "הילה הקליפה החיצונית של ההילה נוצרת מסחרור צ'אקרות הבסיס, מקלעת השמש והגרון הסחרור של מרכזי האנרגיה (צ'אקרות) יוצר את ההילה ואילו הצבעים שלה נקבעים על-ידי התדרים של הצ'אקרות השולטות בהילה צבע ההילה יכול להשתנות מרגע לרגע,לפי תחושה או מצב רוח. צבעי ההילה ומה הם מסמלים: לבן - רוחניות גבוהה,ושילוב כל האיכויות של שאר הצבעים. סגול- יכולת מיסטית,וכישרון המרת אנרגיה רוחנית לפיסית [טלקינזיס]. כחול- רגשות עמוקים,אהבה,שלום חמלה. ירוק- איזון,הוראה,הערכה עצמית,נתינה. צהוב- יכולת שכלית ועצומה נפשית,תפיסה מרחבית,יכולת שיפוט. כתום- יצירתיות,יכולת הבעה,שאפתנות. אדום- כוח רצון,תשוקה,כעס,התנגדות. מקווה שעזרתי במשהו...[אפילו במשהו קטן..
]

למעלה