שלום..

חזי147

New member
שלום..

הודעה ראשונה בפורום אז שלום לכולם. במהלך שיעור גיאוגרפיה המורה הביא לנו לעשות עבודה.. בחלק מהעבודה צריך לסכם על מערב אירופה.. אבל הוא לא רוצה שום מקור מאינטרנט אך ורק אנציקלופדיה.. ואין לי ממש אנציקלופדיה וכו'.. אז אמרתי שאולי כאן מישהו יעזור לי למצוא פתרון או אולי דעה מה הוא חושב? האם כדי לקחת אנציקלופדיה מהאינטרנט אבל לעשות הכל מהמילים שלי? בלי העתק הדבק וכו'? תודה וחג שמח!

אני חושבת שלא הבנת אותו../images/Emo70.gif

א. אינני יודעת באיזו כיתה אתה ולכן די קשה לי להתייחס. לפי הנושא אתה לומד את הספר "אירופה ייחוד מול איחוד" האמנם? ב. נראה לי שכוונת המורה הייתה שתסכמו במילים שלכם ולא תעתיקו קטעים או תעשו כפי שכתבת העתק הדבק. אני גם מורה ואינני מוכנה שתלמידים יעתיקו (ולא משנה אם מספר או מאינטרנט). ג. אם תכתוב באיזו כיתה אתה ותהיה יותר ספציפי (מה על מערב אירופה) אוכל להפנות אותך לחומרים מתאימים.

חזי147

New member
אז ככה..

כיתה י"א אין לי מושג איזה ספר לומדים.. הוא אמר להתמקד במערב אירופה ולבסוף לעשות דומגאות בינה לבין מזרח אירופה.. אני ילד שלא יכול לשבת על אנציקלופדיה והכוונה שלו היתה לא לעשות העתק הדבק נגיד מהאתר באינטרנט.. אני שואל כאילו מבחינתך כמורה אם אני יקח חומר מאתר נגיד ..אתה לא תכעס אם הכל יהיה לפי המילים שלי בלי העתק הדבר אחד? וכמובן אם אתה יכול לתת לי חומר שממנו אוכל להתחיל אודה לך ממש!

במה להתמקד ?

חזי, איני יודעת כיצד לעזור לך כי לא כתבת באיזה נושא. פיזי,אנושי או דבר אחר. בעקרון אתה יכול להכנס לויקפדיה (בעברית) לכתוב את הנושא במדויק ולסכם. בהצלחה

חזי147

New member
אני ינסה שם תודה..

וכעיקרון כל הסיכום מדבר על אירופה המערבית... פיזי כלכלה וכל הדברים החשובים האחרים היסטוריה לא מענינת...

למעלה