שלום

amitush26

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo5.gif

אריאל [המורה שלי] יותר

amitush26

New member
../images/Emo15.gifאממ...

היפ הופ וכאלה אני רוקדת אצל אריאל מקובר [הוא גם מלמד בדאנסיטי.. וגם בלהקה של רוני
וגם היה במרי לו בתחילת דרכה
]... ומבחינת הסטודיו אני רוקדת בסטודיו קרן רייס

killerit1

New member
כן שמעתי שהיא טסה..

היא טסה ללונדון לרקוד שם? לאיזה בצפר או משו?... ולא יצא לי לעשות שיעור של הקובי הזה... בכלל לא יצא לי לעשות לאחרונה היפ- הופ ופאנק וכאלה בסטודיו בי...

amitush26

New member
../images/Emo15.gifכן.. היא התקבלה לקולג'

בלונדון.. לריקוד... איזה מוכשרת היייא
וגם לי לא יצא לעשות שיעור שלו, אבל יצא לי לראות אותו רוקד...

maholnikit

New member
ליתר דיוק... היא לומדת בלונדון בבית

ספר לברודווי שואו...שדרך אגב עולה לה מלא!!!!! זה טירוף ללמוד שם!! והיא קורעת שם את התחת........אבל היא ממש נהנית!

amitush26

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo2.gif

יאאאא מוכשרת היייייא!
איך את יודעת את כל זה? יש לה אימייל או משהו?

maholnikit

New member
אני לא דיברתי איתה ספציפית

אבל היא מדברת בטלפון ובהודעות ובאימייל עם מלא אנשים מהסטודיו שלי. היא ממש מצחיקה! היא הכינה דברים עד לשנה הבאה בערך...פתאום אני רואה תלוי בסטודיו שנה טובה מתות.....חחחח

marielle

New member
אני מדברת איתהההההה!!!!!1

תות היא המורה הכי חמודהה ומצחיקה שהייתה ליייי!!!11 אני מתה עלייה!!1 =]

marielle

New member
../images/Emo70.gifאני מדברת איתההההה!!!111 =]

תות היא המורה הכי טובה שהייתה ליי לריקודד!!11 היא ממש חמודה ומצחיקהה!!!111 כיף לה שהיא התקבלה לקולג' בחו"ל!!11

תווים

New member
מה?תות המורה שלך?

היא כזאת חמודה...!! מה היא טסה??.... היא לימדה אותי כממה שיעורים והיה מזה כיף!!!

amitush26

New member
../images/Emo15.gifעברתי איתה קורס.. ובאתי להופעו

ת שלה אצל רוני סופרסטאר... אבל היא לא המורה הקבועה:]

מנסה לעזור..

בקליפים יש כל מיני סגנונות זה לא ממש קבוע.. אם אתה מתכוון לסגנון יותר קופץ ודברים כאלה אז ניראה לי שהיפהופ או פאנקי או MTV או משו כזה..... אם זה הסגנון אז אני ממש ממש ממליצה לך על קובי ניראה לי שהשם משפחה שלו זה רוזנפלד.. הוא ממש טוב הוא כוריאוגרף של מלי לוי והוא רוקד גם עם שירי מימון.. אני לומדת אצלו וממש כיף!!! יש גם את סובר שלמדתי אצלו שזה גם טוב..! אבל תן מידע על עצמך קצת.. מאיפה? בן כמה? וכל זה... ודרך אגב הכוריאוגרפית הקודמת של רוני היתה לימור שולב (אני לומדת אצלה) מקווה שעזרתי.. אדווה

Vitamin Chick

New member
היי =)

בקליפים של בריטני ודומותיה יש כמה סגנונות: סטריט ג'אז, היפ הופ, פאנקי, וכמובן אלמנטים מסגנונות שונים
. נראה לי שאין סטודיו שאין בו שיעור באחד הסגנונות האלה... בכל מקרה,אני לומדת אצל קובי *בתגובה הראשונה*, והוא מעולה. בהצלחה |4u|

למעלה