שלום

Satyricon

New member
שלום

מישהו יכול להסביר לי מה ההרגשה בחוויה חוץ גופית? כי קרה לי משו מפחיד... יכול ליהיות שהזיתי.. אבל זה מה שקרה: הלכתי לישון..באיזה שהוא שלב חשבתי שאני חולם כי הלכתי בחדר והכל היה מטושטש כזה...(חשוב לציין שכל מה שראיתי בחדר אכן היה שם) אחריזה פתאום הרגשתי שאני במיטה ושאני עוד שניה נופל ואז הרמתי את עצמי חזרה למיטה ואז ניסיתי להכנס לחלום... (הכל תוך כדי שינה) והרגשתי שאני יוצא מהגוף... ממש... נפרד בכח! ותוך כדי שמעתי צעקות מוזרות של אישה או ילד והיה מולי אור ואז חזרתי לגוף(מרצון) וישר שחזרתי התעוררתי! אין מצב שזה היה שיתוק שינה רגיל או משו.. כי אני יודע מה ההרגשה...

silverhawk

New member
אישית אני לא מאמין בקיומם של OBE'S

לדעתי מדובר בחצלול רגיל (מיוחד, אבל רגיל
). אתה מוזמן לחכות לתשובה אחרת.

זאת ההרגשה

תראה, אני בעצמי לא יודע אם יש דבר כזה OBE או אין דבר כזה .. אני גם לא יודע אם להאמין או לא. אבל היו לי הרבה חוויות כאלה, קראתי ספרים, ראיתי תוכניות. ברמת העקרון כל החלומות הצלולים שלי מתחילים מזה שאני בחדר. ובאופן טבעי זה גורם לי להסתכל על זה יותר בתור חוויה גוץ גופית מאשר חלום צלול. אבל כל החלומות או החוויות האלה מתחלקות ל2: כאלה מסתוריים וכאלה שהם חלומות שאני נהנה בהם. המסתוריים מלווים תמיד בתחושה מעורפלת כזאת, הכל כבד, יש אווירה נורא מאיימת ואתה לא יודע מה קורה מסביבך. והחלומות שאני נהנה בהם, אני פשוט מאושר בהם, כי אני יודע שמדובר בחלום צלול ואני יכול לעשות הכל.

DaviX

New member
חפש מידע

על הקרנה אסטראלית יכול להיות שנכנסת למצב מאוד מבלבל והתחלת להזות דברים יכול להיות שגם יצא לך לבקר ביקור קצר במישור האסטראלי וראית שם דברים מפחידים. גם זה קורה לפעמים, לפי מה שהבנתי.

למעלה