שלום...

שלום...

שלום.אם מישהו זוכר-זאת אני לולה. יש לי בעיה-לא שזה קשור לפורום הזה אבל אין לי מקום אחר שאפשר לכתוב עליה. פארנויה. יש לי לפעמים התקפים כאלה שאני נהיית פרנואידית, מדמיינת דברים ובעיקר בחושך. זה מפריע. יש לזה פיתרון!? לולה.

Brendan

New member
היי...

שלום לך לולה. צר לי, אך אני לא זוכר אותך. באופן כללי אני מאמין שכל בעיה קשורה לפורום בדרך זו או אחרת ואני בטוח שיש כאן מספיק אנשים שמוכנים להקשיב או לתת רעיונות במידה ויש. זה מאוד יעזור אם תתני לנו קצת רקע אליך: מה גילך? יש לך OCD? איזה דברים את מדמיינת בחושך שגורמים לך אי נוחות וכיצד ניסית או את מנסה להתמודד עם הבעייה?

KOMA2

New member
הי לולה...

אני די חדשה פה בפורום אז תסלחי לי שאני לא מכירה אותך... בקשר לפרנויה,זה לא חייב להיות קשור לOCD כפי שאת מבינה וזאת בעיה בזכות עצמה. העניין הוא שלכל אחד יש פרנויה אבל ברגע שהיא ניהית קיצונית,מפריעה לתיפקוד היומיומי,גורמת לסבל אז היא כבר נהפכת לבעיה. לי למשל יש הרבה פרנויות: כשאני יושבת באוטובוס ונכנס איש עם תיק גדול אני חושבת שזה מחבל ואני מתחליה להזיע ולהיות עצבנית ומתה כבר לרדת מהאוטובוס. וגם ברחוב אני חושבת שמישהו הולך אחרי. העניין הוא שאני שמה את זה בפרופורציות,יש מחבל?מה לעשות,אני כבר על האוטובוס ובטח זה רק בדימיון שלי בגלל כל המצב הביטחוני במדינה אני כבר חושבת שכל אחד הוא כזה... בקשר למחשבות בחושך, לי אישית באות בלילה מחשבות ממש דפוקות כאלה על מוות ועל משהו מעליב מאוד שמישהו אמר לי לפני 10 שנים... בכל מקרה אני כמובן לא אשת מקצוע ולא מבינה הרבה בזה,אבל הייתי מציעה לך ללכת לאיש מקצוע שיברר עם מדובר בבעיה אמיתית שדורשת טיפול תרופתי או בבעיה יותר קלה שתיפתר בשיחות עם פסיכולוג. ואם את לא מעונינת בשני אלו תמיד תוכלי לדבר איתנו... KOMA

למעלה