שלום

tamir eliav

New member
שלום

הייתי רוצה המלצה ללהקת פרוג דומה ליס, אם יש דבר כזה....(בכל זאת, לא כל אחד יכול להיות יס....) תודה

vogre

New member
להקה שדומה ליס

The Flower Kings להקה די פופולרית פה בפורום ככה שיוכלו להמליץ לך על אלבומים טובים להתחלה :)

RamiSun

New member
אכן,

קשה למצוא להקות שדומות ליס. The Flower kings יחסית די קרובה. אני הייתי ממליץ לך על האלבומים היותר "יס"ים שלה Stardust We Are ו- Rainmaker וגם באלבום האחרון Adam and Eve היצירה הפותחת (20 דקות) היא באווירת יס. עוד להקה שמזכירה יס היא IQ והאלבומים המומלצים Subteranea ו- Dark Matter האלבומים המוקדמים יותר , מזכירים יותר את ג'נסיס, אבל הם גם מעולים. אם אתה לא נרתע מפרוג מטאל - אז Dream Theater באלבום - Scence From A Memory מלאה בהשפעות יס, יותר נכון בהשפעות ריק וויקמאן, בעיקר בגלל הקלדין ג'ודן רודס, (אותו דבר האלבום Octavarium) ויש עוד להקת פרוג מטאל "יס"ית SymphonyX - אלבום בשם The Devine Wings Of Tradgedy שמע, מכל האמור לעיל, אף אחת זה לא יס, יס יש רק אחת, והכי הכי מתקרבים אלו הפלאוור. בהצלחה.

tamir eliav

New member
תודה על ההמלצות

את האמת חיפשתי יותר השפעות של סטיב האו (הענק!!) ולא ריק וויקמן, אז נראה לי שאני קודם אנסה את מלכי הפרחים......ד"א למי שאוהב את האו אני ממליץ בחום על אלבום שלו ושל מרתין משהו, מסטרפיס גיטרס, אחלה אלבום!

RamiSun

New member
טוב מהכיוון של האו...

אז באמת הפלאוור, הכי כדאי. כשאני הייתי ממליץ לך כפתיחה על The Rainmaker האלבום הכי "האו" של הפלאוור...חחח איזה מושג המצאתי.

RamiSun

New member
בעצם נסה את Focus ההולנדית

לגיטריסט שלהם יש גישה די דומה להאו

RamiSun

New member
ורק לפרוטוקול

האלבום של האו ומרתין טיילור, תודה על ההמלצה!!! לא ידעתי שסטיב האו מבצע סטאנדרטים....

epitaph

New member
סטיב האו

יש לו גם כמה אלבומי סולו לא רעים בכלל, מומלצת ההופעה החיה, רק הוא והגיטרה במבחר שירים שחלקם גם מיס. Not Necessarily Acoustic.

HelterSkelter1

New member
עם דגש על אטמוספירה

אני פשוט נדהם כל פעם מחדש מהדיסק הענק הזה של אטמוספירה. אסור לפספס דבר כזה, לדעתי.

למעלה