שלום!

גילדורי

New member
שלום!

דבר ראשון, אני נורא אוהב את ערן צור, נדבקתי מאחותי עוד מהתקופה של כרמלה גרוס אגנר. דבר שני, אני בד"כ לא כותב פה אלא רק מסתכל מהצד. דבר שלישי, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אין פורום קורין אלאל... שאלתי היא- לקורין ולערן יש שיר שנקרא "דף חדש". אני לא יודע אם זה בוטלג או לא (זה חלק אחד של השאלה
), גם חיפשתי את השיר במומה וגם באתרי מילים והוא לא הופיע באף מקום (חוץ משירים שנקראו ככה אבל זה לא היה הוא). איפה אפשר למצוא את השיר? אם יש דיסק של הופעה משותפת? ואיפה אפשר למצוא את המילים של השיר? תודה רבה, ושנה טובה גיל

הו!

אתה מדבר כמובן על הגרסה המשותפת ל'יום שחור' של המכשפות ששניהם ביצעו בערב סגירת מועדון הלוגוס. זה בוטלג כמובן. בקאזה זה נקרא 'דף חדש'. את השיר(שהוא לטעמי השיר הכי טוב של המכשפות) תוכל למצוא בדיסק 'עד העונג הבא'. אם תחפש 'יום שחור' בשירונט תוכל למצוא את המילים.

אין ספק../images/Emo8.gif

אחד השירים האהובים עלי, ועם כל הכבוד לערן וקורין(ויש המון המון רספקט), שום דבר לא מתקרב לביצוע של המכשפות.

ronchok

New member
ודאי ודאי...

שיר מעולה - באחד הדיסקים הכי מעולים שיצאו אי פעם - וחייב להיכלל ברשימת 100 הדיסקים הטובים בכל הזמנים. איזו יוצרת ענבל... הביצוע של ערן וקורין היה מזוויע, אך כל דבר שמנסים לחקות ולהנציח את ענבל הוא זהב - פשוט אגדה! בתוך הנצח תצעדי!

גילדורי

New member
האמת שדיברתי על הגירסא של ערן

וקורין...עוד לא שמעתי את זאת של המכשפות, בטח היום או מחר אני אקח את הדיסק מידידה שלי. בכללי אני לא ממש אוהב את המשכפות...יש להן 2 שירים שאני אוהב, אולי גם את יום שחור...נראה...

למעלה