שלום

mel loves footy

New member
שלום

היי אני מאוסטרליה סתם רציתי לראות מזה הפורום הזה חח .. אמ אני גרה פה כבר איזה שנתיים..נהנית מאודד!! בעיקר מהפוטבול AFL בת 15 ,במלבורן והולכת לבצפר ציבורי אבל הכי טוב בויקטוריה. אממ רוצים לדעת עוד תשאלו.נעים להכיר

היי

אני קרן בת 15 מקנדה. יש עוד אחת שמשוטטת ברחבי תפוז מאוסטרליה.. אנסה "להביא" אותה מתישהו.. שתהיה לך שנה טובה קרן

MissNusha

New member
15, מלבורן? נייס

גם אני. בצפר ציבורי הכי טוב בויקטוריה.. אממממ.. את הולכת במקרה למקינן/ברייטון? כל אופן אני אשמח להכיר אותך, אני נועה עוד מעט בת 15 ממלבורן, גם מבצפר ציבורי (אבל נראה לי אחד הגרועים
למרות שיחסית לארץ הוא נפלא..) לול, נ.ב בגמר היית בעד סידני? (אם לא אני רוצחת אותך
סתם נו)

PSYchoDraMa

New member
עדיין לא הבנתי מה רע בבתי ספר ציבור

*ציבוריים אה ואני ישראל קודם כל.. חח טוב אז יש לי דודים בארה"ב (לוס אנג'לס אם זה משנה) והם הולכים לבצפר ציבורי.. כאילו עכשיו הם עוברים לבצפר פרטי אבל לא יודע אם יהודי פרטי.. קיצר נראה לי שציבורי יותר טוב.. כל הבתי ספר היהודים האלה מעבר לרמה הלימודית לא נשמעים משהו.. וזהו.. סתם נכנסתי לכאן משעמום שנה טובה ומתוקה!!

d a p h i

New member
רואים שאין לך מושג...

בארץ בי"ס ציבורי בה עם מושגים ביהדות וכל זה. פה, אם המורה מזכיר דת בבי"ס ציבורי הא מסתכן בפיטורים. אז אנשים שוצים שהילדים שלהם ישארו יהודים, כי פה הרבה יותר קל להתבולל, שולחים לחינוך יהודי. וברב המקרים זה חינוך או קונסרבטיבי או אוטודוכסי, אין חילוני יהודי.

MissNusha

New member
מהסיבה היחידה,

בארץ אין את המושגים האלו, ואני לא יודעת במקומות אחרים, אבל בארץ בתי ספר פרטי לא דווקא אומר בית ספר יהודי, בית ספר פרטי זה בית ספר עם רמה לימודית, שפותח לך הרבה יותר אפשרויות בחיים ובאמת לומדים שם, וגם יש המון פעילויות מסביב. אה וכמובן יש הסעה הביתה חחחח בית ספר ציבורי - אם הוא טוב אז יש רמה לימודית.. אבל הבית ספר שלי זה בית ספר לכיף.. לא ממש לומדים, אם היינו פה ליותר משנה אני בטוחה שלא הייתי הולכת לבית ספר הזה..

PSYchoDraMa

New member
חח בכלל דיברתי על חו"ל...

שבדר"כ בתי ספר פרטיים הולך טוב עם יהדות...כלומר רק ליהודים ווא ווא... "הסעה הביתה".. פששש... חח

סתם דרך אגב...

אני אליה מישראל...בת 15...מושבניקית.. אוהבת פורומים..וסבבה של חיים. טוןב יאללה אני עפה לי סתם באתי לכמה דקות נחמדות..לילה מצויין לכולם(-:

למעלה