שלום!!!!!!!!!!

untitled

New member
שלום!!!!!!!!!!

אני שמח להצטרף לפורום שוב, לאחר פתיחתו המחודשת בפורום הקודם של אומנות, הייתי חבר פעיל אבל עזבתי אותו מכיוון שהוא פשוט לא היה קיים אני מקווה שהמצב ישתנה, לטובה! לסיום אני אוסיף את אחד הציורים היותר אהובים עלי, המופשט הכמעט אחרון שציירתי

שלום וברוך השב אלינו!!

נהדר שחזרת ואתה מוזמן להישאר ולהיות שוב פעיל...וכמה שיותר כמובן
הציור נהדר בעיני, מלא צבע ותנועה, רק שהסריקה/צילום דיגיטלי קצת חשוכים מדי, אשמח לראות עוד עבודות שלך עם הכיוון הזה, אשמח אם תפרט גם קצתעל עצמך ועל תחום האומנות המועדף עליך ועוד ועוד. שוב - יופי יופי שאתה איתנו.

untitled

New member
תודה רבה

בכל אופן אני בן 16.5 ואני מצייר כבר 16.5 שנה עם מורה ובאופן רציני אני מצייר שנתיים בערך. התחלתי מעיפרון, פחדתי ממש לגעת במכחול, והיום אני מצייר שמן על בד אני נוטה עכשיו לכיוון של המופשט. זה מה שאני מצייר כרגע לפחות. (המורה שלי דואגת שאני לא אהיה נעול על משהו ואנסה כל הזמן דברים, וכבר ניסיתי: נוף, טבע דומם, דיוקן, קוביזם, ומה שהכי אהבתי ואני אוהב: מופשט) דרך אגב, הציורים לא סרוקים, הם מצולמם במצלמה דיגטלית אי אפשר לסרוק, כי הם בגודל של 80 על 60 (גודל ממוצא) יש עוד ציור מופשט שרק סיימית אבל עוד לא צילמתי (הוא עדיין רטוב) ועוד אחד שרק התחלתי. אני מעלה עוד מופשט שלי, שבכוונה לא מודגש בו איכות הציור "מבחינת מריחות צבע ודברים כאלו) אלא הצבע.

מגיקל

New member
הממממ..

אהבתי יותר את הראשון, היה בו משהו מאוד מיוחד... בכל מקרה, גם זה יפה!!! מגי

מגיקל

New member
וואו!!!

בדרך כלל ציורים מופשטים ממש לא מדברים אליי, אבל הציור שלך מדהים!!! הצבע ממש יפה, ובכלל כל הציור... מוזר שאני מסוגלת לאהוב ציור מופשט...

למעלה