שלום

nesya1

New member
שלום

אני תקועה בעבודה ששייכת לעיריה 3 ימים בשבוע. רוצה לשנות ולהחליף ופוחדת לעזוב עד שאמצא משהוא אחר. אבל באמת לא יודעת לאן ללכת. לא רוצה להמשיך לחפש עבודה כמזכירה, מקצוע שאני שונאת. אבל עדיין לא מצאתי משהוא אחר שאני אוהבת. אין לי תואר באוניברסיטה כך שהאופציות די סגורות בפני.

עבודה ראשונית

שלום, המצב אותו את מתארת מורכב מדי מכדי יצירת תוכנית פעולה מיידית. את תדרשי לבדוק עם עצמך כמה שאלות בסיסיות כמו, מהם בדיוק הכוחות והיכולות הייחודיים שלך, מהן החסימות והדפוסים שמתוכם את פועלת, וזאת כדי להבטיח שלא תמצאי את עצמך באותם סוגים של תפקידים נחותים עבורך. אני מפנה אותך לרשימת מאמרים שמתוכם תוכלי לקרוא את מה שמתאים והולם את מצבך. מקווה שהייתי לעזר, אמיר דרור למאמרים

nesya1

New member
קראתי אז מה הלאה?

רק סדנה להעצמה פנימית תוכל להועיל לי? אני נמצאת במקום שיודעת מה יתרונותיי, אבל הואיל וחסרה השכלה, לא מצליחה לשנות. ואני נמצאת בפני פרשת דרכים. האם ללמוד או האם להתנסות במגוון תפקידים שאינם דורשים השכלה. תוך כדי כתיבה קיבלתי את התשובה שאני פשוט חייבת ללמוד! תודה על הדרך העיניינית שבה השבת לי.

בבדיקה מתמדת

מקווה שאת יודעת איזה תחום של לימודים יעשה לך טוב. המשיכי להקשיב כל הזמן לקול הפנימי וחפשי לבדוק ולהתנסות באופן מעשי ככל שתוכלי. בהצלחה ושנה טובה אמיר דרור

למעלה