שלום.

Lirchu

New member
נצל"ש מצחיק

מקודם הלכתי לאכול לי קוטג' (
) ובדקתי את התאריך והיה כתוב 28.9 אהאהההההההההההה איך התלהבתי עלה לי כזה חיוך על הפנייםםם
 

Lirchu

New member
אויש../images/Emo70.gif סתכלו מה קלטתי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

חחח לקריסטן ברגל הימנית כנראה היה פצע בגלל הנעל והיא שמה פלסטר! איזה מתוקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
 
לירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את חייבת להפסיק עם הלחיצות הארוכות מדי שלך על האותיות בסוף המילה...
 

Lirchu

New member
החהחהחחהחהחההה

לא מבטיחה...אולי
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחח
 

Nitzan122

New member
חחחח ושוב-גם

לי זה קרה חחחחחחחח עם קרטון חלב, חחחח וואי אנחנו אנשים חולים....
 

noa4u

New member
גם לי זה קרה!!

זה קרה לי השבוע בעבודה פעם אחת והיום פעם שנייה! היה את השיר ברדיו ואני כזה "תהיו בשקט!" ואני מתחילה לשיר והם לא מבינים מה עובר עליי! חחחח הסדרה הזאת ממש משפיעה עליי!! נ.ב: עוד שבוע בדיוק!!! אני כל כך מחכה לזה!!!!
 

nitzosh14

New member
אני לא מבינה

מה יש עוד שבועעעעעעעעעעעעעעעעע???? אה ואני ניצן 14 וחצי אתמול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
 

nitzosh14

New member
יאא...

ומישו יודע איפה אני יוכל לראות אותה... למה אני עוד שניה מתה ... אני חייבת לראות אותה כבר
 

irene17

New member
נצל"ש - משהו חמוד שמצאתי

קראתי ראיון ממש ישן עם קריסטן בל (מנובמבר 2004) והיה שם קטע חמוד: Who's hotter--Logan or Duncan? Is it sick if I think Logan? How does one choose? I mean, Duncan is a hot, sweet, good boy. But Logan is a hot, studly, bad boy. I'll give you a different answer every day of the week. I go back and forth. אני אישית תמיד מעדיפה את הBAD BOYS, ולוגן הוא חתיכת BAD BOY
 

only veronica

New member
כן,הוא מין good bad boy שכזה

והייתי מעדיפה אותו על פני דאנקן כל יום..
 

Lirchu

New member
עוד לא ראיתם צדדים

אחרים של דנקן כי ה-דמות שכיכבה שם לאחרונה יותר היתה של לוגן לדעתי דנקן יכול להיות מאוד סקסי עם V על טעם וריח אין להתווכח
 

only veronica

New member
יכול להיות

פשוט לא ראינו את מערכת היחסים שלהם על המסך,ואולי בגלל זה יותר אוהבים את לוגן. אבל יצא שדאנקן דמות די שטוחה,יחסית ללוגן ,השתנה בו מאוד קצת מתחילת העונה ועד סופה,ללוגן היה שינוי עצום,וראו את זה. חוצמזה, העוצמה שיש לג'ייסון (נדמה לי שככה קוראים לו,זה שמשחק את לוגן) בעיניים,פשוט מפילה אותי, בהבעת פנים אחת, וכשעושים קלואזאפים על העיניים שלו,הוא יכול לספר בעזרתם סיפור שלם ולעביר את כל הרגשות מבלי לדבר . וזה מה שעושה אותו מבחינתי לשחקן מעולה. דאנקן הרשים אותי פחות,אני מרגישה שאני לא כל כך מכירה את הדמות.. אבל זאת רק אני,ועל טעם וריח באמת אין מה להתווכח.
 

irene17

New member
על טעם וריח... זה מזכיר לי

זה מזכיר לי את (מהפרק הכי טוב שהיה אי פעם לסידרה הזאת): Looks like an evildoer, smells like an evildoer ובקשר לג'ייסון, אני כ"כ מסכימה איתך! זה מה שאני כ"כ אוהבת בלוגן וורוניקה, הם יכולים לעשות סצינה שרובה ממבטים ויהיה אפשר להבין ממנה הרבה יותר מהרבה סצינות מלאות בדיאלוג. אני זוכרת את שתי סצינות המבטים מפרק 4, וזה פשוט מדהים. כל הסיפור של שניהם בפרק 4 מתחיל ונגמר בסצינות ללא מילים אבל הכל מובן וזה אפילו יותר טוב. בהתחלה הם מסתכלים אחד על השני וכ"כ הרבה דברים צצים שם, ההיסטוריה שלהם, השינאה, הבילבול. ובסצינה האחרונה אחרי שלוגן שם את הוידאו של לילי, הם מסתכלים אחד על השני וזה ממש סגירת מעגל של שניהם לפרק הזה, אפשר לראות את ההבנה שלהם מהמבטים. חוץ מזה התיאוריה שלי היא שאחרי הסצינה הזאת בפרק 4, מערכת היחסים שלהם השתנתה מעוינת ליותר פלרטטנית. כשבפרק הראשון הירידות שלו עליה היו ממש אישיות ומוגזמות (שלא לדבר אלימות) בפרק 5 הם כבר זורקים אחד לשני הערות בחיוך - ורואים שמשהו קצת השתנה שם (כמובן שהם עדיין שונאים אחד את השני אבל שינוי היה שם). אולי בגלל זה אני מרגישה שטדי הוא לא שחקן כ"כ טוב, כי הוא משחק ליד שני שחקנים שכ"כ מעוררים את הדמויות האלה לחיים. בהרבה סצינות הרגשתי שלא קיבלתי ממנו מספיק מבחינת המבטים ושפת הגוף שלו. ועוד דבר שקריסטן וג'ייסון עושים כ"כ טוב, קריסטן ממש טובה בטונים, כשהיא עושה ציניות היא פשוט מעולה, וג'ייסון - יש לו את התוספות הקטנות האלה ללוגן שפשוט למות עליהן. רואים שהוא ממש אוהב משחק, גם בכל הראיונות שלו רואים את התשוקה שיש לו לזה, הוא ממש אוהב כשהקהל שם לב לכל מיני דברים קטנים שהוא מוסיף. כל מיני תנועות או קולות - הוא פשוט שחקן מדהים, בגלל זה אני חושבת שהמעריצים כל כך התאהבו בו. אני חושבת שרובנו התחלנו מדאנקן, כי זה התפקיד שהוא קיבל בסידרה, החתיך, החבר, העניין הרומנטי. אבל גם היוצרים של הסידרה לא יכלו להתעלם מהדומיננטיות של ג'ייסון. הם לא רצו לתת לו את תפקיד דאנקן כי הוא לא היה יפה מספיק - אבל הם התאהבו בו עוד לפנינו ולא רק שהגדילו לו את הדמות אלא הפכו אותו לעניין הרומנטי. מי חשב בתחילת העונה שלוגן יהיה זה שכל הבנות יזילו עליו ריר? לירי, אני יודעת שאת מזילה ריר על דאנקן, אבל מספרים מדברים ורוב שורות המעריצים של הסידרה הזאת חולים קשה במחלת הלוגן. ואני פשוט לא יכולה לתאר מספיק עד כמה אני נהנית לראות את לוגן ותודה לאל שבעונה הבאה אני אראה אותו בכל פרק!
 
אירנה...

דברים מאוד מעניינים אמרת.. איך את מנתחת הכל..
האמת שזה באמת הגיוני מה שאמרת על זה שמפרק 5 זה יותר ירידות בחיוך וזה.. מסכימה איתך בקשר ללוגן.. כןןןן! הייתי בטוחה שהתחלתי לראות, כמובן שישר חשבתי שדנקן כל כך חתיך אבל גם חשבתי שלוגן חמוד, הייתי בטוחה שברגע שאני אצטרף לפורום כולן פה יאהבו את דנקן-טדי ושבכלל כל המעריצות יאהבו בעיקר אותו.. ועדיין מוזר לי לשמוע שאפילו שונאות אותו!
 

irene17

New member
גם לי הייתה הפתעה

התחלתי לחפש דברים באינטרנט על הסידרה כשאצלנו זה היה בסביבות פרק 11, ודי התעניינתי כבר בלוגן/ורוניקה, אבל הייתי בטוחה שאני בטח במיעוט מאוד קטן ושכולן מתות על דאנקן וכו' מאוד הופתעתי לגלות שרוב ההערצה היא לא לדאנקן, ודווקא התפלאתי על זה שהיו עליו ירידות (מבחינת המשחק) בפורומים. עד אז לא ראיתי את הסידרה כ"כ לעומק אז בכלל לא הסתכלתי על איך הם משחקים, גם הייתי רואה את זה לפעמים בעין אחת.... אז הופתעתי לטובה, גיליתי שאני לא לבד ויש עוד קהילה ענקית של חולים כמוני, שעכשיו לצערי הרב "יורדים למחתרת" אפשר להגיד.
 

irene17

New member
דאנקן? סקסי?

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות... מה כאילו הפכת את זה למשימה אישית בחיים שלך לגרום לי לסיוטים? ולא הייתי מתנגדת לטעום ו/או להריח את לוגן
 

Lirchu

New member
מותר לי להביע את דעתי../images/Emo45.gif

בכלל צורה אפשרית. כמו שאת נהנת להביע את דעתך על לוגן ככה אני רוצה להגיב על דנקן
נקודה. סוף משפט. ברגע זה נגמר הדיון על דנקן הסקסי! בעיות/תלונות אפשר לפנות להנהלה (שאין כזאת במקרה זה) רק אני רוצה שתסתכלי שיש כמה וכמה פרקים שדנקן אפילו מדבר עם ורוניקה היא כבר מתחילה לחייך היא פשוט...אךך לא יודעת מה להגיד לך...עזבי...זה חסר טעם...את כל פעם תתנגדי ותגידי ההפך.
ועכשיו באמת זהו סיום הדיון על דנקן הסקסי וורוניקה המושלמת!
 
למעלה