על טעם וריח... זה מזכיר לי
זה מזכיר לי את (מהפרק הכי טוב שהיה אי פעם לסידרה הזאת): Looks like an evildoer, smells like an evildoer ובקשר לג'ייסון, אני כ"כ מסכימה איתך! זה מה שאני כ"כ אוהבת בלוגן וורוניקה, הם יכולים לעשות סצינה שרובה ממבטים ויהיה אפשר להבין ממנה הרבה יותר מהרבה סצינות מלאות בדיאלוג. אני זוכרת את שתי סצינות המבטים מפרק 4, וזה פשוט מדהים. כל הסיפור של שניהם בפרק 4 מתחיל ונגמר בסצינות ללא מילים אבל הכל מובן וזה אפילו יותר טוב. בהתחלה הם מסתכלים אחד על השני וכ"כ הרבה דברים צצים שם, ההיסטוריה שלהם, השינאה, הבילבול. ובסצינה האחרונה אחרי שלוגן שם את הוידאו של לילי, הם מסתכלים אחד על השני וזה ממש סגירת מעגל של שניהם לפרק הזה, אפשר לראות את ההבנה שלהם מהמבטים. חוץ מזה התיאוריה שלי היא שאחרי הסצינה הזאת בפרק 4, מערכת היחסים שלהם השתנתה מעוינת ליותר פלרטטנית. כשבפרק הראשון הירידות שלו עליה היו ממש אישיות ומוגזמות (שלא לדבר אלימות) בפרק 5 הם כבר זורקים אחד לשני הערות בחיוך - ורואים שמשהו קצת השתנה שם (כמובן שהם עדיין שונאים אחד את השני אבל שינוי היה שם). אולי בגלל זה אני מרגישה שטדי הוא לא שחקן כ"כ טוב, כי הוא משחק ליד שני שחקנים שכ"כ מעוררים את הדמויות האלה לחיים. בהרבה סצינות הרגשתי שלא קיבלתי ממנו מספיק מבחינת המבטים ושפת הגוף שלו. ועוד דבר שקריסטן וג'ייסון עושים כ"כ טוב, קריסטן ממש טובה בטונים, כשהיא עושה ציניות היא פשוט מעולה, וג'ייסון - יש לו את התוספות הקטנות האלה ללוגן שפשוט למות עליהן. רואים שהוא ממש אוהב משחק, גם בכל הראיונות שלו רואים את התשוקה שיש לו לזה, הוא ממש אוהב כשהקהל שם לב לכל מיני דברים קטנים שהוא מוסיף. כל מיני תנועות או קולות - הוא פשוט שחקן מדהים, בגלל זה אני חושבת שהמעריצים כל כך התאהבו בו. אני חושבת שרובנו התחלנו מדאנקן, כי זה התפקיד שהוא קיבל בסידרה, החתיך, החבר, העניין הרומנטי. אבל גם היוצרים של הסידרה לא יכלו להתעלם מהדומיננטיות של ג'ייסון. הם לא רצו לתת לו את תפקיד דאנקן כי הוא לא היה יפה מספיק - אבל הם התאהבו בו עוד לפנינו ולא רק שהגדילו לו את הדמות אלא הפכו אותו לעניין הרומנטי. מי חשב בתחילת העונה שלוגן יהיה זה שכל הבנות יזילו עליו ריר? לירי, אני יודעת שאת מזילה ריר על דאנקן, אבל מספרים מדברים ורוב שורות המעריצים של הסידרה הזאת חולים קשה במחלת הלוגן. ואני פשוט לא יכולה לתאר מספיק עד כמה אני נהנית לראות את לוגן ותודה לאל שבעונה הבאה אני אראה אותו בכל פרק!