שלום.

only veronica

New member
שלום.

סורי שאני פתחת הודעה,אבל אני לא יודעת לאן לשרשר. אני חדשה פה,ואני אוהבת את ורוניקה מארס.גאד,הלוואי והייתי שנונה כמוהה. התחלתי לראות את זה כשהיו ת'שידורים החוזרים החופש,וראיתי רק את ה5 פרקים האחרונים.אז עשיתי לעצמי השלמות במחשב..האמ...האמ.. וזהו. אם אני לא טועה מתחילים לשדר בסוף ספטמבר באמריקה.לא?!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif28.9!!!

ברוכה הבאה! אני יערה בת 18 מנתניה. מכורה קשות... ואני במחנה LoVe [ורוניקה ולוגן] תהני בפורום :]

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אין בעיה, כאן לא סוקלים אף אחד על פתיחת שרשור "אני חדש"
כן ב-28 בספטמבר מתחילים לשדר באמריקה (עוד 8 ימים!!!!!!!!) השתלבות נעימה בפורום
איך קוראים לך?

Lirchu

New member
וולקם!!!

אני לירי בת 16 וגמני מתהההה חולההההההה על ורוניקה מארססססססססססססססססססססססס!!!!!!! אממ תפסיקו עם המחנות הטיפשים האלה!!!! די - קלטנו שלא כל אחד אוהב מה שהשני אוהב אבל בלי מחנות...אפשרי?! תודה (סליחה שניצלתי את ההודעה החדשה שלך בשביל זה) חח השתלבות מהירה ושיהיה בכיף!! VERONICA
DUNCAN

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifזה לא שאני יוצאת למלחמה.

חח.. אולי זה נשמע ככה.. סתם ציינתי שאני מעדיפה את ורוניקה עם לוגן... כי מה לעשות יש כמה העדפות... ואני "לוב"רית חזקה... וזה חלק ממני.. אז כמו שציינתי שאני יערה ואני בת 18 ואני מנתניה.. ציינתי גם את זה.

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif לפעמים מציינים

דמות אהובה וכאן מציינים זוג אהוב... אף אחד לא פותח מלחמות...

irene17

New member
היא פשוט רגילה

לירי פשוט רגילה אליי ואל האהבה האובססיבית שלי ל LoVe... ואצלי זה בד"כ מלחמה, נכון ליר?

only veronica

New member
תודה

אני כעיקרון גם אוהבת יותר את לוגן,בעיקר כי בהתחלה לא הבנתי מי זה מי וכשהוא נישק אותה על המרפסת לא הבנתי מי הוא בכלל,כי זה היה אולי הפרק השני שראיתי,אני פשוט אוהבת את הכימיה בינהם . תגידו,ראיתי פה סרטון אחד של מישהו שעשה פה,יש לכם אולי עוד קישורים להודעות עם סרטונים שלכם.מודה מראש. ויש לי שאלה,לא הבנתי בכלל את הקשע של ורוניקה ואמא שלה,ואבא של דאנקן. מה הקטע איתם? חוץ מזה שהם היו זוג בעבר והיה חשש שהוא אבא של ורוניקה. למה היא נפגשה איתו?..וכאלה...

irene17

New member
קצת הסברים

קודם כל ברוכה הבאה! ואני שמחה שהכימייה של לוגן וורוניקה בולטת גם לאנשים שלא בקיאים בהיסטוריה שלהם. ליאן וג'ייק היו ביחד בתיכון, ליאן המשיכה לראות את ג'ייק גם כשהיא הייתה נשואה (וכנראה שלא רק את ג'ייק לפי פרק 16), אז היא אף פעם לא הייתה בטוחה מי האבא הביולוגי של ורוניקה. היא נפגשה איתו בכל התקופה של הרצח בגלל שסלסט רצתה להפריד בין דאנקן וורוניקה (ואני חייבת לציין שסלסט אישה מאוד חכמה! שתמשיך ככה) אז היא איימה לספר לורוניקה את האמת, ליאן נפגשה עם ג'ייק בדיוק בליל/יום הרצח, וסלסט תפסה אותם - ואח"כ סלסט שלחה לליאן (כנראה כדי להגן על האליבי שלה)תמונות עם מטרה של ורוניקה כאיום וסלסט ברחה מהעיר. בקשר לסירטונים, יש הרבה מקומות שאפשר להוריד, המועדפים שלי זה: TWOP LOVE SHACK וקצת פירסום עצמי, יש לי אתר עם קליפים שעשיתי, את מוזמנת לבקר: FAN-VIDEOS מקווה שעזרתי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifליאן ברחה* לא סלסט חח..

וכן! הסירטונים של אירנה הכי רולז! מומלץ בחום!

irene17

New member
אההה כן ליאן

אני פשוט כנראה לא מצליחה להוציא את סלסט מהראש, סלסט שולטת! ותודה רבה לך!

irene17

New member
בהחלט!

היא עשתה את העבודה הקשה בשבילי (ו...אני מניחה שגם בשביל לוגן). וחוץ מזה אני שונאת דמויות קיטשיות והדבר האחרון שסלסט היא, זה קיטשית...

only veronica

New member
תודה רבה רבה

על ההסברים ועל הקישורים. ועוד שאלה,כשורוניקה נפגשה עם אמא שלה,מישהו ניסה לעשות להן משהו,אז למה ומי ואיך? כי זה היה אולי הפרק הראשון שראיתי לפני שראיתי במחשב,ויש לי כל מיני חורים בעלילה...

only veronica

New member
אה,ורציתי להגיד לך

שהאתר שלך פשוט מושלם!! תודה רבה,יש בו המון דברים,הוא פשוט מושלם בשביל מכורה-חובבת ספוילרים וסרטונים כמוני. תנקיו!!

irene17

New member
אה.. זה היה מר קלרנס "ויד" וידמן

הוא פשוט עקב אחרי ורוניקה, מאז שהיא התחילה לחקור עליו (היא שלחה לו תמונות וכו'), וגם אנחנו יודעים שסלסט הבריחה את ליאן מהעיר אז כנראה שהוא בדק אם היא יוצרת קשר עם ורוניקה. העניין החשוב פה, לדעתי, לא היה כל הקטע של קלרנס וידמן רואה את ורוניקה נפגשת עם אמא שלה, כי לא ממש היה עם זה כלום אח"כ, הם עשו את זה כדי "להכין את האדמה" לכל העניין של התשלום לבתו של קונץ. (כי ככה ורוניקה גילתה על מכשיר ההאזנה ושמה אחד משלה ל"מר ויד" (כמו שאליסיה, בצורה מאוד מצחיקה אני חייבת לציין, אמרה).

נצל"ש AWWWWWWW...

ביום חמישי היתה חתונה לבן דוד שלי, היה פשוט מקסים, הוא שר לה במלא מלא זיופים "היא לא דומה". הם כזה זוג חמוד!!! בקיצור, הנקודה היא שבדרך חזרה הביתה, ב-2 בלילה, תמחשו איזה שיר היה ברדיו?? ONE WAY OR ANOTHER. ביקשתי מכולם להגביר ולהיות בשקט,ופשוט חשבתי עליכם!!!! זה היה כ"כ כיף, לחשוב על אנשים שאני לא ממש מכירה יותר מדי, אבל מרגישה כאילו אני מכירה כבר שנים...

Lirchu

New member
חחחחח איזה חמודה!!!

פעם הבאה ניפגש ונשמע את השיר הזה ביחד

למעלה