שלום..

jeryishere

New member
שלום..

יש איזה עניין שאני לא מבין כבר הרבה זמן. למה יש כ"כ הרבה קטגוריות למטאל? ולפי מה מבדילים בין קטגוריה לקטגוריה? מה הקריטריונים? ואם אפשר תתנו דוגמאות.. נניח, קטגוריה- להקה... תודה!

vampire girl 1

New member
היי אני לא טובה בהסברים ../images/Emo4.gif

יש פה אנשים יותר טובים ממני בזה אבל אני ינסה להסביר משהו קטן חחחח יש הרבה סוגי מטאל כי המוזיקה שונה נגיד פאוור מטאל זאת מוזיקה שמתמחה ב נושאים כמו דרקונים,חרבות כמו הלהקה rhapsody(לא כול הלהקות כמובן) יש הרבה להקות פאוור מטאל שונות כמו blind guardian, edguy שאצלהם זה מלודי יותר יש סוג שזה גוטיק מטאל שהוא גם מלודי לא כולו אבל יש כמה יותר אפל יש הרבה להקות גוט מטאל שיש להם סולנית יש דת מטאל שזה יותר "מת" כזה אם צרחות וגראולים אפילו ש בלאק מטאל יותר יש דום מטאל שזה מטאל שיש בו שירים ומוזיקה איטית,אפלה,ואפשר להגיד עצובה (בערך) -אני שוב אומרת שאני ממש אבל ממש לא טובה בהסברים אם בילבלתי אז סורי לא היתכוונתי אני ישמח אם מישהו יסביר את זה יותר טוב ממני חחח(אני יודעת שאתם יותר טובים בזה ממני) אבל לפחות ניסיתי לעזור ...
אם טעיתי במשהו אז סליחה

vampire girl 1

New member
סליחה דוגמאות

כמה להקות של גוט מטאל:Within Temptation(סולנית),Lacuna Coil(סולנית),Epica(סולנית),Leaves` Eyes(גם סולנית),Lacrimosa,Amorphis, כמה להקות של דת ובלאק מטאל:Arch Enemy (יש להם סולנית שעושה גראולים) Children Of Bodom,In Flames,בלאק מטאל:Darkthrone,Finntroll,Lemuria,Cradle Of Filth כמה להקות דום מטאל:Crematory ,Anathema ,Septic Flesh כמה להקות של פאוור מטאל:Stratovarius,Nocturnal Rites,Nightwish, Blind Guardian, Demons & Wizards Dark Moor Edguy Rhapsody Helloween Hammerfall sonata arctica

fadedX

New member
הם לא בלאק בשיט...

זה שיש שם גראולים,לא אומר שזה בלאק. הם וואנבי פולק כזה.

2LIRONOS7

New member
לא תקפנו אותך אישית

אנחנו עדיין אוהבים אותך יוליה
בעיקר כשאת שומעת אדגאיי

2LIRONOS7

New member
נכון מאוד../images/Emo127.gif

זה כמו שאנשים טועים ואומרים שקריידל הם בלאק מטאל (זה שהם פונים אל קהילת הבלאק לא אומר שהשירים שלהם בלאק בהכרח). אבל מה זה משנה?... גם ככה כולנו מתים בסוף

Musta Susi

New member
הממ,Amorphis זה לא כל כך גות'

אלא יותר Doom דוקא ו... את צריכה להחליף מקומות בין Crematory לAmorphis

vampire girl 1

New member
חחח כן אני יודעת שהם יותר דום

וגם אני לא שמתי אותם במקומות פשוט כתבתי הכול אין מקומות

scudnick

New member
צ'ילדרן הם לא דת'.

מצד שני, הם גם לא פאוור. מצד שלישי, הם פשוט כלום. מצד רביעי הם חבורת שיכורים שעושים קאברים לבריטני ספירס.

למעלה