שלום :)

LiL A

New member
שלום :)

היי אני חדשה בפורום הזה..ויש לי שאלה או בעצם בעיה כזו שמטרידה אותי, אני כבר כמה שנים מסתובבת עם הרגשה שיש עליי מן כישוף כזה, מזל רע שכזה שפשוט דופק לי עניינים, אני לא בנאדם עם הרבה מזל בחיים והרבה פעמים אני פשוט מרגישה שיש עליי איזה נאחס או משהו כזה, יש לי השערה מסויימת לגבי זה ונראה לי שזה נובע מהשם שלי..שמי עדי ואני קרויה על שם דודה של סבתא שלי שגידלה אותה או משו כזה, ולא פעם חשבתי לשנות את השם שלי ולוידעת למה זה נראה לי שהנאחס הזה בא משם...אז יש לי 2 שאלות: 1. איך אני בודקת אם יש עליי כישוף עין רעה שכזו???? 2. איך אני יכולה לברר האם זה כתוצאה מהשם שלי??? תודה מראש, עדי :)

neophile

New member
תתיעצי עם אסטרולוג ונומורולוג

למשל את יכולה ללכת לאסטרולוגית שתיתן לך את כל המידע לגבי הגורמים המשפיעים בחייך , תאריך לידה את לא יכולה לשנות. אחרכך תתיעצי עם נומרולוג\ית לאחר שהבנת את ה"אילוצים" של החיים שלך בהתאם לכוכבים ותיבחרי שם שיחזק אותך ויאזן את האילוצים טכנית את לא חייבת לשנות את השם בתעודת זהות מספיק שיקראו לך בשם הזה

.m

New member
שינוי שם

סתם, לידע כללי: ע"פ היהדות מותר לשנות שם בשני מקרים בלבד - 1. גיור - שינוי השם מסמל את מחיקת ההיסטוריה והשורשים הקודמים של האדם, כדי שיוכל להשתייך לעם היהודי. 2. על סף מוות - מדובר כמובן במות שאינו טבעי (זקנה) אלא מחלה קשה, תאונה וכו'. אז נעשה נסיון "לבלבל" את מלאך המוות שלא ייקח את הנשמה טרם זמנה. כל הרבנים שמוסיפים אותיות, מחליפים ומוסיפים שמות בעצם יוצאים כנגד היהדות.
mai

למעלה