שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כובע של המשטרה(כמו של הבילוש)באזור ראשל"צ?
H heidansaz New member 7/9/05 #1 שלום רציתי לשאול אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כובע של המשטרה(כמו של הבילוש)באזור ראשל"צ?
ר רועי גבאי New member 7/9/05 #3 אל תילך לריקושט הם מוכרים את זה כסף- יש בצריפין ע"י השקם שם כובעי -ב- שזה עולה גג 30 שקל
ר רועי גבאי New member 8/9/05 #5 ידידי לא שווה לך לקנות מראשון או מכל חנות צבאית אחרת זה יעלה לך פול כסף אגב איזה שבט אתה בצופים הפרצוף שלך מוכר לי
ידידי לא שווה לך לקנות מראשון או מכל חנות צבאית אחרת זה יעלה לך פול כסף אגב איזה שבט אתה בצופים הפרצוף שלך מוכר לי
H heidansaz New member 8/9/05 #6 טוב אם אתה אומר וכמה זה עולה בת"א? אני משבט איתן...מאיפה אתה מכיר אותי? איזה שבט אתה?
H heidansaz New member 8/9/05 #10 אוקיי.... במשא"ז אף פעם לא ראיתי אותך...מאיזה בסיס אתה? ועך איזה מחנה אתה מדבר? אני הייתי בהנהגת מרכז מחזור א' אתה?
אוקיי.... במשא"ז אף פעם לא ראיתי אותך...מאיזה בסיס אתה? ועך איזה מחנה אתה מדבר? אני הייתי בהנהגת מרכז מחזור א' אתה?
ר רועי גבאי New member 8/9/05 #11 החח עידן אני מבסיס שיכון המזרח- אני מתדב על המחנה קיץ מחזור -ב ואני משבט אביב
H heidansaz New member 9/9/05 #12 אהה אוקיי אז אתה מתנדב של עופר? מה האיי סי שלך שנדבר (אם אתה רוצה) ויש לך ת'איי סי של נועם מהשבט שלך?
אהה אוקיי אז אתה מתנדב של עופר? מה האיי סי שלך שנדבר (אם אתה רוצה) ויש לך ת'איי סי של נועם מהשבט שלך?
ר רועי גבאי New member 9/9/05 #14 גם גם ICQ וגם מנסג'ר מסנג'ר [email protected] אי סי קיו 229859848 לגבי ICQ של נועם- אין לי אותו- אבל בקרוב יהיה לי בנינו אתר לשבט אביב שככה עשיתי הכל רשימת קשר .
גם גם ICQ וגם מנסג'ר מסנג'ר [email protected] אי סי קיו 229859848 לגבי ICQ של נועם- אין לי אותו- אבל בקרוב יהיה לי בנינו אתר לשבט אביב שככה עשיתי הכל רשימת קשר .
I i need money New member 9/9/05 #17 כובי זיהוי: בריקושט לא ימכרו לך כי צריך תעודת שוטר אבל היצרן לב-כרמי ברחוב הירקון בבני ברק ימכרו לך עם הצגת תעודת מתנדב ויצלמו אותה רק לביטוח וכיסוי תחת שלהם על כל מקרה הכבוע ביצרן אמור לעלות 25 ש"ח
כובי זיהוי: בריקושט לא ימכרו לך כי צריך תעודת שוטר אבל היצרן לב-כרמי ברחוב הירקון בבני ברק ימכרו לך עם הצגת תעודת מתנדב ויצלמו אותה רק לביטוח וכיסוי תחת שלהם על כל מקרה הכבוע ביצרן אמור לעלות 25 ש"ח
E england king New member 9/9/05 #19 כמעט בכל החנויות.. יימכרו לך ציוד משטרתי (הכוונה לפרטי לבוש כמובן-לא מדים מלאים) בהצגת תעודת מתנדב.