שלום !!!!!!!!!

NesheM

New member
שלום !!!!!!!!!

אני חדשה פה! וזה נראה לי אחלה של פורום!!!!!! נראה לי שמעכשיו אני פה קבוע!!!! אגב - אני מורן. ויש לי אפילו שאלה בתור התחלה - אני כל הזמן מרגישה רע , בגלל געגועים.... אני פשוט כל הזמן מתגעגעת....
ואני לא יודעת מה לעשות.. איך להרגיש יותר טוב?? יש לכם אולי הצעות?? אני כל הזמן חושבת על ההתגעגעות ל.. תודה PEACE&LOVE מורן

deep ocean

New member
את מרגישה רע כי....

את וחברך נפרדתם? הבנתי מהרמיזות... הצעות להרגשה טוב? : בשביל הפתיחה תפנקי את עצמך היום תעשי אמבטיה כיפית עם שמנים תדליקי קטורת תשימי את המערכת בפול ווליום של כל השירים המגניבים שאת אוהבת ותעשי איזה משהו שמזמן חלמת עליו אבל חששת ממנו לא יודעת מה, אבל משהו שאת מ-א-ד רוצה לעשות ודחית אותו כל הזמן! זה במישור ההתחלתי רק את יכולה לעזור לעצמך כי רק את יודעת מה עושה לך טוב.... בנוגע לגעגועים-להבין שזה נגמר ולא ממש פירטת, אם תפרטי-נוכל לעזור לך אולי גם בזה....

NesheM

New member
אוקיי אז..

לא... אני וחברי לא נפרדנו.. אבל אני מתגעגעת למישו פוטנציאלי.. שלא קרוב בכללללל עכשיו... ואני עושה דברים שאני אוהבת - הרבה דברים - בשביל לנסות להוציא לי מהראש.. אבל כל דבר מזכיר לי...!!!!!! פשוט כל דבר !!! ואם הייתי יכולה לעשות את המשו הזה שאני נורא רוצה לעשות הייתי עושה אותו... ואז גם לא הייתי מתגעגעת ככה..!!!!

שלוה

New member
חיבוק חזק מימני מורן וקחי הרבה ../images/Emo23.gif

כוח כי לפי מה שאת אומרת את יודעת מה צריך לעשות וקשה לך. אם את יודעת מהו הדבר אל תפחדי לקפוץ למים. תעשי את זה. את הקור מרגישים רק לכמה דקות.

Mאיה

New member
מורן- ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

געגועים למי? למה? עד שלא תכתבי, לא נדע כיצד לעזור לך...

NesheM

New member
טוב אז ככה -

דבר ראשון את הדבר היחיד שאני צריכה לעשות אני לא יכולה לעשות כי אין לי כסף בשביל לטוס לאי שם... אני מתגעגעת לבנאדם מסויים שחשוב לי מאוד! ואני לא אראה אותו עד עוד חודש וחצי בערך.. ולא ראיתי אותו כבר איזה חודש.. זהו בעיקרון... עזרה.???? אני לא יודעת אם אתם יכולים לתת לי.. אבל אני פתוחה להצעות!! תודה PEACE&LOVE NesheM

Mאיה

New member
נשם יקרה,

הזכרת לי נשכחות... הזכרת לי את האדם הראשון שהייתי מאוהבת בו, שנסע לו לאיי שם...רחוק ממני. והגעגועים...נוראיים! מכירה את התחושה היא כל כך עצומה. מסקרן אותי לדעת אם אתם מדברים בטלפון, כי אליי הוא התקשר וכל טלפון בבית הקפיץ אותי, אולי זה הוא... אבל מה, הגעגועים לעיתים זה דבר טוב. המרחק לעיתים טוב, כי הוא מלמד אותך עד כמה האדם חשוב לך. עוד חודש הוא בא? איזה כייף...הנה פחות יום להתגעגע...ועוד יום שלמדת כמה הוא חשוב לך. וכשהוא יחזור...אהמממ,אני כבר מתארת לי כמה תבלו יחדיו...להשלים את הזמן החסר.. רק טוב, Mאיה.

מורן, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם את מתגעגעת ומרגישה רע, עליך להסכים לקבל את עצמך במצב הזה. את בן אדם נורמלי עם רגשות שמתגעגע? יופי! נהדר! את אנושית!!! ועכשיו, אחרי שקיבלת את המצב, המשיכי כרגיל להנות מהחיים. כל עוד אנו מתנגדים למצב מסוים בחיים ולא מקבלים אותו, יהיה לנו קשה ורע... לכן יש לקבל את החיים שלנו כמו שהם ומהמקום הזה להתחיל ולשנות אותם כרצוננו. אבל ראשית יש לקבל את החיים שלנו ואת עצמנו בדיוק כפי שאנחנו!

למעלה