שלום

G I L R IV

New member
שלום

,- ראיתם העלו כבר את הפרומו של ערוץ10 לסדרות של ימי שבת {מחוז אורנג' אבל בטח יקראו לזה The o.c ומגרש ביתי
מ10.9.05 בערוץ10
את ER ישדרו אחרי גמר השידורים של הסופרנוס בשידור לילי יומי ומצפה לכם שנת לימודים -אני מקווה טוב ותחזרו הביתה ותשימי ערוץ10
---------------------------------------------------------------------

G I L R IV

New member
ב14 לספטמבר

עונה10 של ER אבל חכי התאריך עד ה14 לספטמבר ?בכל מקרה זה התאריך שערוץ10 יתחיל עונה בER אבל נראה ? שידור יומי זה כל יום

kerry cordano

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gifעוד 13 יום!!!!!!!!!!!!!!!

אם ירצה השם (זאת אומרת אם יהודה סעדו ירים לו טלפון), ערוץ 10 יתחיל לשדר בשידור יום-יומי, יענו כל יום את עונה 10 בערוץ 10!
אז לאלה מבינינו שלא ראו את העונה הזאת , אז אני אגיד רק שהעונה לא משהו (כאילו אני לא כ"כ אהבתי) אבל כל עונה של ER תתקבל בברכה!! ולכן, תשלחו SMS ותצביעו כדי שישדרו, (סתם, נסחפתי). והעיקר תתעוררו פה!! ולמי שלומד מחר שיהיה בהצלחה (קשה לי להאמין ש 5 שנים אני כבר לא בבי"ס) והעיקר-תעירו את הפורום, כי לי נמאס, ולילה טוב!!

nWkobi

New member
I'm Baaaaaaaaack!

כן כן חזרתי..יאללה שתתחיל עונה 10 כבר!

נועה167

New member
יאא

עונה 10.. דווקא עונה טובה.. טוב בעצם אני אומרת את זה על כל העונות. ויש יוצאות מן הכלל שהם טובות במיוחד. בכל מקרה, פרקים חדשים! :) יא ועוד כל יום.. שווה! חסר לנו שמצב כזה הפורום יהיה ריק!!!

RVD18

New member
שידור יומי?

עוד עונה שאני לא אוכל לעקוב אחריה

rockfour10

New member
דווקא לא

השיבוץ שונה ולשידור היומי החל מ-14 לספטמבר שובצה לבסוף חוק וסדר כוונה פלילית במקום אי אר.

למעלה