שלום...........

DimaStyle

New member
שלום...........

אני שחקן חדש בfm אבל לא בתחום של משחקי המנג'ר..יש לי 2005 ואני מתקשה בטקטיקות..איך אני מוסיף לשחקנים את החץ הצהוב בלי לפתוח טקטיקה קיימת?

nir2107

New member
קליק ימני על השחקן שאתה רוצה לתת

לו את החץ ולגרור לאן שאתה רוצה שהחץ יילך.

DimaStyle

New member
אוקיי..אני ממשיך..

יש אפשרות לשבח שחקנים אחרי משחקים ובאימונים?..ראיתי רק נזיפות יש אפשרות להציע פרס כספי לשחקנים על ניצחון? יש אפשרות להיות אחראי על מכירת הכרטיסים והמנויים?

OFIR 10

New member
...

- יש אפשרות לשבח שחקנים לאחר משחקים טובים, קליק על השחקן ובתפריט תלחץ על Realease Media Story ושם על praise recent performances. אם תלחץ על criticise recent performances זה יעשה בדיוק ההפך. מומלץ לא לשבח יותר מידי שחקנים כל הזמן. - אין אפשרות להציע פרס כספי על נצחון. -אין אפשרות להיות אחראי על מכירת הכרטיסים והמנויים.

DimaStyle

New member
ממשיך...

יש לי בעיה קטנה...יש לי קבוצה שיש לה אחלה שחקני הגנה והתקפה אבל הקישור בעייתי מאוד. רוב התוצאות שלי זה תיקו והפסדים(חודשיים בזמן משחק) ניסיתי הרבה מערכים ואין שינוי..מה אתם ממליצים לעשות? נ.ב אין לי אפשרות לקנות שחקנים בחודשים הקרובים

sok777

New member
אממ כמה דברים-

איזה קבוצה אתה? סתם כדי לדעת.. ואתה לא יכול למכור את שחקני הקישור ולקנות חדשים? ועוד דבר, אולי תנסה לשחק יותר התקפי, במידה ויש לך קשרים התקפיים אני ממליץ לשחק עם 4 בחוליית הגנה, קשר אחורי, 3 קשרים התקפיים ו-2 חלוצים ותראה אם זה מצליח, ותספר לנו. בהצלחה, סער.

DimaStyle

New member
אני עם מכבי פ"ת במחצית העונה ה1

מחוזקת בשחקני הגנה והתקפה...שיקחתי 3 משחקים בשיטה שאמרת..תיקו..ניצחון על חיפה ברבע גמר גביע הטוטו ותבוסה 6-1 להפועל ת"א

למעלה