שלום

may90

New member
למה לא יוני?!

אני לא רוצה להיות החודש היחידי פה בפורום!

Sk8erJS

New member
באסה...=\ סתם מותק אני אהיה מה

שבא לך!:) (וכן כן שמתי לב שסתיו עוד לא הגיבה)

morphin

New member
מצטערת!!

אבא צעק עלי ללכת לנקות את החדר... לא העליתי על דעתי שאם אני לא אהיה פה שעה תיעלבו! מצטערת!

l AdidAs l

New member
סתיו

סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו סתיו

morphin

New member
שלום בחזרה לכווווולכם!

האמת שזאת קבלת הפנים הכי חמה שקיבלתי מכל הפורמים! היה שווה להיכנס רק בשביל זה!! אתם חמודים!

rotemgirl

New member
הֶיייי!!!! ../images/Emo46.gif

אוווף.. ככה? לא נכנסתי יומיים לפורום ובגלל זה יוצא שאני אחרונה בשרשור?!?! גמאני נחמדה! גמאני רוצה להגיד שלום! וגמאני רוצה שלום בחזרה! :(

l AdidAs l

New member
אנחנו אוהבים אותך רותם../images/Emo24.gif

[המ..בתקווה שככה קוראים לך
]

rotemgirl

New member
יאייייי

אכן, קוראים לי רותם... תודה לך עדי! הייתי זקוקה לזה כרגע. *מוחה דמעה*

rotemgirl

New member
מישל...

גמאני אוהבת אתכם!!! אני כל כך ברת מזל שהגעתי לפורום התומך הזה...... *מוחה עוד דמעה*

חחחחחחח

יש לכם יומולדת? מרגישים בודדים? סתם משעמם לכם? כנסו עכשיו לפורום בלינק 182, וקבלו תמיכה ממגוון מקצוענים חסרי חיים ובעלי לב רחב, שישמחו לתמוך בכם! כנסו עכשיו. הלוגו [?!?!].
סתאם, אוהבים אותך רותמ! באמת!

rotemgirl

New member
יאאא!

את יצירתית.... אחלה לוגו! ואת צודקת. למה נראה לך שנכנסתי לפורום הזה? בגלל בלינק?! פחחחחח, נו באמממממממת....

L i v i

New member
אמממ... באיחור אבל תיסלחי לי :))

שלום שלום! אני ליבנת (השבוע 17!!!!) , מנגנת שנתיים על גיטרה אממממ....תהני! :)

למעלה