שלום...

a n n a18

New member
שלום...

אני חדשה בפורום הזה.. אני גרה בלוד כבר קרוב ל13 שנה.. רציתי לדעת אם מישהו קרא את הכתבה שהתפרסמה בגל שבע בשישי שעבר? הכתבה שכותרתה היא: ההתנתקות גם כאן ומדברת על האיסלאמיזציה שיש בלוד..כלומר כל המוסלמים האלה שמגיעים לגור כאן ועושים בלאגן... קראתם את הכתבה?? אותי באופן אישי מפחיד להשאר בלוד אני מנסה לשכנע את ההורים לעבור כבר דירה...

ומה יעזור אם תעברו דירה?

בואו נצא מנקודת הנחה שמה שהיה כתוב בעיתון זה נכון (אני מזמן לא מאמינה למה שכתוב בעיתון ומה שמספרים בטלביזיה בחדשות). אם את ומשפחתך תעברו מכאן רוב הסיכויים שיכנסו במקומכם משפחה של מוסלמים. בזה את ומשפחתך תעזרו לאיסלמיזציה של העיר. מה דעתך לשכנע חברים וקרובי משפחה לעבור ללוד במקום?

a n n a18

New member
עם כל הכבוד לעצתך..

אף בן אדם נורמאלי שיודע איזה סטיגמות יש על לוד לא יעבור לכאן... יש פה סמים יש פה עוני יש פה מוסלמים שאף אחד לא מעז לגרש אותם מפה, כולל בני רגב (רק השם גורם לי לעצבנות) המתנסים סגורים אין לאן לשלוח ילדים תאמיני לי אני מכירה את לוד כמו כף היד שלי ואף קרוב משפחה שלי לא ירצה להיות פה אף אחד...!!! אנשים מדרום תל אביב ששם גם השכונות לא משהו רק שומעים על לוד מרגישים גאווה על כך שגרים בת"א ולא בעיר מסכנה כמו לוד...קורים לעיר הזאת מסריחה מפחידה מה לא?? למה מה קרה שאני אתן לקרוב משפחה שלי לגור פה...?!

אנה

הפיתרון הוא לא לעזוב ולברוח.כל מי שכותב פה בפורום סובל בדיוק מאותן בעיות שמהן את סובלת [חוץ מעורך "שישי בעיר" שרואה פה רק דברים נפלאים] הבעיה הכי גדולה של העיר הזו הוא הוואקום השילטוני שנוצר פה ותאמיני לי שהערבים יודעים לזהות את הוואקום הזה ובדיוק בצורה הזו הם מנסים להשתלט על העיר.גם אני גדלתי ברמת אשכול ואני יכול להצדיק במאה אחוז את תחושותייך אבל הפיתרון הוא לא לברוח כי היום זו לוד ואם הם הגיעו ללוד הם ימשיכו למודיעין וכן הלאה.הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות למען עצמך ומשפחתך זה להיות יותר מעורבת בבחירות הקרובות ולא לתת לאנשים שהביאו את העיר למצב הזה להמשיך ולשבת בבניין העירייה ותאמיני לי שכשתהיה הנהגה נורמלית לעיר המצב ישתפר לאין ערוך.

זו המטרה של האיסלמיסטים בלוד

שתברחי מכאן, שלא יישאר אף יהודי בעיר וכך ינצחו ויישמו את מטרות מלחמת ההתשה שהם מנהלים בעיר מזה שני עשורים, . אני אישית ממשיך לגור בלוד מטעמים ציוניים גרידא, אין לי שום סיבה אחרת להמשיך לגור כאן, אני לא יליד העיר ומשפחתי לא גדלה בלוד, ובעצם אין לי שום קשר כזה או אחר ללוד, אך אחרי שהגעתי ללוד וראיתי את הבעיות אמרתי: דווקא אני ממשיך לגור בלוד ולהילחם למענה, כי רצונם של האיסלאמיסטים לקנות כל דירה שיהודי מפנה עד אחרון היהודים, וכדי למנוע זאת אני נשאר, זו ציונות למי ששכח את המושג.

ס ד

New member
למתעורר, למנדי, לאנא ולאמא, די

מרשימה אותי התייחסותכם לראשונה לנושא שהוא שורש הבעיה בלוד, רק בעקבות כתבה במקומון הזעיר, שהיא למעשה ציטוט ממאמר גדול שנכתב בעיתון אחר. לפחות 5 פעמים כתבתי כאן ובמקומונים מוקד81 ואיילון(מצונזר) על הנושא. יושר זהו עקרון יסוד בתפיסת עולמי. ועל פיו אני מנתח את הנושא מזוית יהודית. להוציא את מנדי, כל תושב יהודי בעיר, ואנא מייצגת נאמנה, היה בורח לו הדבר התאפשר לו טכנית וכלכלית. (אין בעניי הגדרה אחרת למעשה של יהודי שמוכר את ביתו לערבי ועוזב את העיר וקונה דירה זהה במחיר כפול תוך שהוא ממשכן את עתיד ילדיו). גפ אנוכי הייתי בקבוצת המיעוט הזניח שמכר ביתו בלוד ליהודי ורכש דירה חדשה... בלוד. עשיתי זאת מתוך אמונה באותה עת שהאיום הערבי יעורר מספיק הדים שיביאו לעצירתו, כמו גם האמונה שגני יער במקרה הגרוע תסופח לחבל מודיעין, וגם מתוך הבנה שאנני רוצה להיות פראייר שמממן את כיסו המלא ממילא של מנהל הבנק... וכמו תמיד אני מסיים את דבריי בנושא כאוב זה במילים: צריך לדייק ולומר, הבעיה לא נעוצה בערבים, אלא בערבזציה. כלומר התהליך...

למעלה