שלום (-:

NeTuSh2

New member
שלום (-:

שאלה
מישהו מכיר סטודיו שבו לומדים ריקודי בטן, וריקודים לטיניים (זוגות) בסביבת תל אביב נ-ב- אני חיילת, וממש רוצה להתחיל מהבסיס של הכל תודה נ.ב. אני רקדתי בסטודיו מסויים בעיקר ג'אז ומודרני אשמח להמשיך לרקוד את הסגנונות האלה אבל יש לי חשק לסגנונות נוספים ושונים אז אם יש סטודיו שמתמקצע בכל אלה זה יהיה בכלל מעולה.. |4u|

dance fr3ak

New member
לגבי ריקודים לטיניים..

אני יכול להמליץ לך על מקומות לרקוד סלסה אם את רוצה...

NeTuSh2

New member
תודה רבה :)

יש מצב שבהמשך אני ארצה גם סלסה בנתיים לא.. אבל לא יזיק אם תכתוב תודה מראש, יום טוב

norco22

New member
היי, אמרת ריקודי בטן? לטיניים?

את מוזמנת ל'קודו', אנחנו יושבים בגבעתיים, בואי לביקור... הלינק לאתר מצורף למטה. בהצלחה !

NeTuSh2

New member
שאלה

אילו סגנונות אתה רוקד? וכמה זמן? ואני בת 19, יש שיעורים ממש ממש בסיסיים גם לבוגרים?

netushit

New member
אני יענה לך על זה.. =)

הוא רוקד בסטודנטים.. מחול ישראלי... חוץ מזה יש להם גם שיעור ג'אז (טכניקה פחות או יותר)... והוא מאוד רוצה השנה גם קלאסי... יש הרבה סיגנונות לגיל שלך יש קלאסי בוגרים.. יש מחול.. יש ריקודי בטן... יש מודרני.. סלוניים.. וכל מיני.. תבואי :)

NeTuSh2

New member
אנשים-תודה רבה!

אבל הייתי אומרת שקצת בלבלתם אותי, מה זה "סטודנטים"? לא אמרתם "קודו"...?

netushit

New member
להקת הסטודנטים ב"קודו"

זו אחת מלהקות המחול בקודו... יש את האפרוחים את הנוער ואת הסטודנטים

NeTuSh2

New member
ההאא ../images/Emo6.gif

וואי, יצאתי ממש בורה בכל מקרה.. המקום נשמע מעולה, ואני מקווה שאני אבוא ואתרשם עוד השבוע, תודה לכולם

norco22

New member
אני יודע לענות לבד. . . .

אני רוקד בסטודנטים.. מחול ישראלי... חוץ מזה יש לנו גם שיעור ג'אז (טכניקה פחות או יותר)... אני מאוד רוצה השנה גם קלאסי... יש הרבה סיגנונות לגיל שלך יש קלאסי בוגרים.. יש מחול.. יש ריקודי בטן... יש מודרני.. סלוניים.. וכל מיני.. תבואי :)

netushit

New member
חחחח אסף הקדמת אותייי !!!

אני רציתייי...חחחחחחחח טוב אז כן אני גם ממליצה מאוד!! :)

ballet20

New member
מי לא במסנג'ר??../images/Emo8.gif

איך הרגל? ואיך היתה ההופעה?

למעלה