שלום =) אני חדשה פה =) שלומצה..בת 16...
M moshit1 New member 15/8/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אמ, היי, אני הדר ספרי קצת על עצמך... מה את עוד שומעת חוץ מהכנסייה? מאיפה את? בלה בלה בלה. תהני פה.
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אמ, היי, אני הדר ספרי קצת על עצמך... מה את עוד שומעת חוץ מהכנסייה? מאיפה את? בלה בלה בלה. תהני פה.
P psycho maiden New member 16/8/05 #10 טאנקס...=) ממ אני שומעת מוקי ( ), מופע הארנבות, בית הבובות, אביב גפן, היהודים (פעם ב..), THE CALLING, שב"ק ס, מוניקה סקס, מוש בן ארי , משינה... ועוד.. אני גרה במושב נידח ליד אשדוד
טאנקס...=) ממ אני שומעת מוקי ( ), מופע הארנבות, בית הבובות, אביב גפן, היהודים (פעם ב..), THE CALLING, שב"ק ס, מוניקה סקס, מוש בן ארי , משינה... ועוד.. אני גרה במושב נידח ליד אשדוד
C cowgirl Ms New member 16/8/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif בואי הצטרפי למשפוחה
M Mrs Bloom New member 16/8/05 #14 ../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo2.gif *מרגישה רע בגלל שאני לא מכירה אותך ;[*
P psycho maiden New member 17/8/05 #15 הוו זה בסדר אני מכירה אותך רק בגלל ה|חמוס| היית בפורום מתים במשרה חלקית אם אני לא טועה, נכון?
M Mrs Bloom New member 17/8/05 #16 ../images/Emo153.gif|חמוס| הוו כן ../images/Emo9.gif אוח איזו סידרה טובה אני רוצה עוד עונה ;[ זנות! ולכולם מכירים אותי רק בגלל ה- |חמוס| ^^ זה ממש הסימן הכר שלי בכל תפוז P: אני הפסיכית היחידה שאימצה אייקון של |חמוס| פאן פאן פאן ^__________________^
../images/Emo153.gif|חמוס| הוו כן ../images/Emo9.gif אוח איזו סידרה טובה אני רוצה עוד עונה ;[ זנות! ולכולם מכירים אותי רק בגלל ה- |חמוס| ^^ זה ממש הסימן הכר שלי בכל תפוז P: אני הפסיכית היחידה שאימצה אייקון של |חמוס| פאן פאן פאן ^__________________^
C cowgirl Ms New member 17/8/05 #17 אה, הידיד הכי טוב שלי מנהל אותו.. או שכבר לא.. לא יודעת O_O בכל אופןןן, סידרה גדולה.. יש לו את כל הדיוידי של הסדרה בבית, אז ראיתי בנוחות
אה, הידיד הכי טוב שלי מנהל אותו.. או שכבר לא.. לא יודעת O_O בכל אופןןן, סידרה גדולה.. יש לו את כל הדיוידי של הסדרה בבית, אז ראיתי בנוחות
M Mrs Bloom New member 17/8/05 #18 ../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo2.gif איזה עונות יש לך? :X