שלום...

שלום...

קצת מוזר לי שאני כותבת פה הודעה, אבל החלטתי שהגיע הזמן. אני קוראת פה בפורום כבר כמה זמן וגיליתי פה דברים שבכלל לא ידעתי על קיומם. כבר שנה בערך שיש לי אהבה למשחק הזה ובפסח הקודם התחלתי לשחק בקבוצה עם חברים, וכרגע אני הבת היחידה שם. אני משערת שאין כל כך הרבה בנות פה (אם בכלל) אבל הגיע הזמן להכניס אותנו לפוטבול בצורה רצינית יותר, לא?

lambdeus

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה.

הגעת למקום הנכון. בארץ, אכן אין כמעט בכלל בנות שמבינות ואוהבות פוטבול ונדיר למצוא מישהי שכן אוהבת ואפילו מוכנה להודות בזה. ומה עוד שמשחקת פוטבול.
כפי שראית, יש לנו חבר'ה שמשחקים פה פוטבול באופן סדיר כבר שנים רבות אבל סגנון המשחק שלנו הוא של תאקל פוטבול (מגע מלא) ולכן הבחורות (וגם הבחורים) ירגישו שם לא בנוח כשצריך לדחוף, או להפיל בחורות. אם את רוצה לשחק במסגרת קבועה יותר, יש את האופציה של פלאג פוטבול (פוטבול דגלים) ששם אין תיקולים ולא יותר מדי דחיפות. אם תרצי פרטים נוספים תשאלי פה.

אני לא אוהבת פלאג פוטבול.

צפיתי וגם ניסיתי לשחק בזה קצת בירושלים ועזבתי את זה מהר מאוד. אני משחקת עם החברים שלי פוטובול נגיעות והם כבר התרגלו לנוכחות שלי שם, אז המשחק הפך לפחות או יותר בלי חוסר נוחות. פרטים נוספים? כשיהיו כאלה אני אשאל.

אגב.. שאלה בקשר לזה....

אתם שמים מגנים? באיזה ימים אתם משחקים? זה בספורטק נכון? אני מתאמן בבייסבול בספורטק שם... המגרש של הפוטבול קרוב?

Yo-man

New member
כרגע אין מגינים

אבל כולם מודעים לזה ודי נזהרים אחד על השני. זה בספורטק, בחלק בקרוב ביותר לגשר הירקון (המשך כביש ת"א חיפה, מצידו השני של הכביש לעומת הגולפיטק). אם אתה שם ביום שישי, תבוא.

באיזה שעה...?

העונה שלנו עוד לא החלה אז אנחנו עוד לא מתאמנים... לא יודע אם ייצא לי להגיע... אבל בכל זאת, באיזה שעה זה? אה זה איפה שהעמודים? (השערים הגדולים... של הרוגבי...)? כשהאימונים שלנו יתחילו אז נתאמן בין 2 ל- 4. השאלה היא מתי אתם משחקים?

Reshefgarcia

New member
WELCOME

אני תמיד בעד עוד אנשים שיכירו את הספורט... נשים או גברים,זה כבר לא משנה... העיקר שידעו במדינה הקטנטונת שלנו שיש הרבה יותר ספורט מסתם 11 אנשים שרודפים אחרי כדור... יש אסטרטגיה,מחשבה,ועוד המון דברים.... אז כן,הגעת למקום הנכון,ואת מוזמנת בחום לשאול כל שאלה שתצוץ לך בראש... יש כאן מספיק אנשים שישמחו לעזור לך... רשף

Yo-man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני נתקעתי על חלק אחד של ההודעה - "התחלתי לשחק בקבוצה עם חברים". איפה אתם משחקים ? אתם רוצים להצטרף לקבוצה שמשחקת בספורטק או שזה מרתיע אתכם שתהיו "חדשים" שם ? און שזה יהרוס את המבנה של הקבוצה שלכם ? או שאתם פוחדים שאתם לא מספיק טובים ? אולי אתם גרים רחוק ואין לכם איך להגיע ? אנחנו מנסים ליצור גוף שיאחד את הפוטבול בישראל, ולצרף אליו כמה שיותר שחקנים. התוכנית עכשיו היא ליצור ליגה עם 4 קבוצות של 9 שחקנים בכל קבוצה. אם אתם 10, אתם תוכלו להיות קבוצה והליגה תוכל לגדול. אם אתם פחות, תוכלו להצטרף לקבוצות המוקמות עכשיו, ובכל מקרה - נשמח אם יבוא לכם לקפוץ יום אחד להגיד לנו שלום ואולי להשתתף באיזה משחק. אנחנו נפגשים בימי שישי בספורטק בת"א, ב-11:00-11:30. דברי עם החברים שלך

אני אדבר איתם, אבל...

הקבוצה שלנו בנויה בעיקר מתיכוניסטים וגם כמה חיילים. אנחנו משחקי בימי שישי באצטדיון של כפר סבא, ככה שנראה לי שלהגיע לספורטק יהיה דיי בעיה עבור רובנו. חוץ מזה אנחנו משחקים פוטבול דיי חובבני אז אני לא בטוחה שנתאים לרמת המשחק שלכם... אה, אנחנו גם קבוצה דיי גדולה..אני חושבת. רוב הזמן אנחנו בסביבות ה24 איש...

Yo-man

New member
24 שחקנים זה המון...

לגבי הרמה שלנו - מצד אחד יש ביננו כמה שמשחקים 5-6 שנים ויש די כמה שמשחקים רק מהעונה הזו או מהעונה שעברה. יש לנו QB אחד מצוין וכמה שיכולים להחזיק משחק, אבל מסתמכים לא מעט על מזל
יש כמה אנשים גדולים (מעל 100 ק"ג), אבל בשורה התחתונה - הניסיון שלנו הוא מלימוד עצמי ולא מאימון מקצועי. מה שאומר שבהחלט יכול להיות שאצלכם יש שחקנים מוכשרים מאצלינו. לגבי הגעה לספורטק, אני מבין שזה לא קל, אבל דווקא עכשיו כשהתלמידים בחופש אולי אפשר להתאמץ שאתם תגיעו אלינו או אנחנו אליכם. שנכיר, נתגבש ונראה במה מדובר. אולי נשחק משחק אנחנו נגדכם, או שנערבב כוחות (אם זה יראה ש"אנחנו" גדולים מידי...) ברווזה - את מבחינתי עכשיו השגרירה של קבוצת כפר-סבא (תמצאו לכם שם הולם, אם בא לכם), וננסה לארגן משחק חברי. מה את אומרת ?

"שגרירת כפ"ס", אני מרגישה מכובדת.

וואו, 100 ק"ג זה...הרבה. כמעט פי שניים ממני. אני אדבר איתם, מבטיחה. (רק אל תקרא לי ברווזה. הכל חוץ מזה.) אבל אני ממש בספק אם הם יסכימו לבוא, כי בחופש המשחקים התמעטו ורוב האנשים שמשחקים אצלנו כבר כמה שנים עוזבים עכשיו לשנת שירות או לצבא.. אבל אם ייצא לי להיות בסביבת הספורטק בימי שישי אני אקפוץ לראות אתכם. בכל מקרה, אני אעביר את המידע לבוסים הגדולים. ונראה.

Yo-man

New member
אחלה.

ודווקא בגלל שהתמעטו השחקנים איחוד כוחות הוא הדבר הנכון... אבל אני לא לוחץ

למעלה