שלום..

שלום..

אני נכנס לאחר הפסקה (צבא) לתחום חזרה. התקציב מוגבל וכך גם כמות ההשקעה והזמן שיש לי להשקיע, לכן אני הולך עם העדר ומחפש GS. השאיפות שלי בתחום הן לא R1 או פלסטיק רייסר אחר, אלא איזה סופרמוטו חטוב.. בקיצור השאלה היא אם בתקציב של 15K אפשר להרים פרוייקט או לחילופין למצוא אחד מוסב. בעיה הא? כדי להעמיס עוד בעיתיות אני צריך אותו גם ככלי יומיומי ולא בא לי משהו לא אמין. מה אתם אומרים? לא הא? אשמח לעזרה. אגב הזמנתי רכיבת מבחן על ה DRZ400SM החדש אבל זה רק פאן..

asparagos

New member
ראיתי בלוח בקרטל XT 600

מוסב לסופרמוטו שנת 92 ב 15K http://www.cartel.co.il/MotorCycle/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iAreaCodeID=0&iCompanyID=0&iAC=&iCC=&iYear=&iHand=&fPrice2=&SearchFor=%F1%E5%F4%F8%EE%E5%E8%E5 מקווה שהקישור יעבור... אני רוכב על כזה שנת 99, אמין, נוח ליום יום (יחסית לסופר). נראה לי עיסקה שווה, במיוחד כשהוא כותב שיש לו גם את הסט שטח.

asparagos

New member
על הדרך תגדיל ב 1.90 ../images/Emo3.gif

תעשה רישיון בלתי מוגבל, זה יעשה לך טוב להשתפשף שוב במגרש לפני שתעלה בחזרה לכביש...

הגיל והוותק לא מאפשרים עדיין..

אל דאגה לצערי כבר השתפשפתי מספיק... חוץ מזה ממתי אני מקבל עצות מירק?!

ביג שחר

New member
לדעתי רוב הסופרים על בסיס דו"ש

יהיו מספיק נוחים ליום יום, תמצא כלי שמור כך שגם בתחום האמינות לא תיפול.. אתה צריך להבין שאלה כלים שכנראה יתאימו פחות למגרש (שלי לפחות לא כל כך מתאים אם כי גם יכול לעשות דבר או שניים
עם רוכב מיומן.. ואני עוד רחוק מזה) אם אתה מוצא כלי שהוא מאד שמור ובמחיר טוב אבל לא סופר ורוצה להסב אותו בזול - תחשוב על אופציה של ג'נטים יצוקים - אבל אז אתה צריך לדעת מה אתה עושה. בקיצור אופציות יש.. בלי שום קשר, אם אתה בחור גדול... אז שלי עומד למכירה והוא בהחלט בתקציב על יתרונותיו וחסרונותיו..

45degrees

New member
אם אתה רוצה סופרמוטו חביב בתקציב

הזה אתה חייב להגדיל נפח.

thedarkslide

New member
אני בניתי אחד בכזה תקציב

אני בניתי סופר על בסיס klx250r ג'נטים יצוקים דיסקים מוגדלים + מנוע נוסף לחלקים צביעה מלאה להכול חלקים ב2000 שח ממטרו וכו וכו 2 נקודות 1 מחיר התחלתי של האופנוע היה זול מנוע דפק 2 הכול ניבנה לבד בסוף עיניין יש אופנוע מיתחת למחיר מחירון אני קליל 60 קילו אז איתי הוא די מהיר מלא חלקים סט שטח מלא כול דיסקים שרשרת וגלגלש יכול ליקרות במחיר נכון אים ממש רוצים

45degrees

New member
וגם יותר קל

אני הורדתי לפחות 2 קילו ממשקל מערכת הפליטה עם המגאפונים. וכבר קודם היתה לי מערכת מקוצצת משקל משמעותית לעומת המקורית.

thedarkslide

New member
מהמקורי בטוח יותר טוב

במיוחד שלי כי הוא היה עקום אחרי שהיתהפכו איתו אחורה.

למעלה