שלום :)

davlav

New member
שלום :)

אני צריך קצת עצות. אני מתלבט בין H10 5GBוIriver לבין Labs Zen Micro 5GBוCreative/ המסך הצבעוני ממש לא משנה לי... ההבדל במחיר אני מבין שקטן, אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם ומה מהם יותר עדיף? תודה דייב

OniOn Of a dOwn

New member
H10 לדעתי

יש לו עברית שזה יתרון עצום לדעתי. יש עוד כמה דברים אבל אני עייף מדי.

davlav

New member
בבקשה תענו, זה קצת דחוף

הבנתי שגם rio משהו, של 5 G נחשב מתחרה ביניהם. אני פשוט צריך לדעת מה יותר כדאי לי.

MrMinus

New member
מה שטוב בRio carbon

זה שיש לו סוללה של 20 שעות. לנגנים האחרים הסוללות חלשות בהרבה... אני התלבטתי בין הRio carbon ל Zen micro אבל בסוף הלכתי על הריו בגלל הסוללה.

davlav

New member
ומה עם הסאונד שלו?

של מי יותר טוב? היתרון היחיד של rio זה הסוללה שלו? [וזה שהוא יותר יפה מהcreative]?

MrMinus

New member
לפי הביקורות אמרו שיש לו סאונד טוב

אני עדיין לא קיבלתי אותו, ככה שאני לא יכול לשפוט. אבל בכל הביקורות שקראתי רשמו שיש לו סאונד טוב... אבל לפי מה שאני יודע גם לCreative יש סאונד טוב. בריו קארבון אין רדיו, אז לפני שאתה קונה תחשוב אם אתה מעדיף רדיו או סוללה חזקה יותר

נדב8

New member
העברית באיי ריבר

כל אחד פה מדבר על העברית באיי ריבר כאילו הוא מוצגת בצורה ברורה ונוחה ובאמת משמשת כיתרון. האיי ריבר סתם גורם למשתמשים שלו כאבי ראש ועיניים בנסיון לקרוא את המילים העבריות בהפוך, בעוד ששאר היצרניות עובדות על עדכונים של שפות לנגנים שלהם. לאיי ריבר סוללה יותר חלשה משל הקריאטיב, אך מסך צבעוני ואפשרות של הצגת תמונת. הוא גם יותר גדול מהזן מיקרו ובואו נסכים גם יותר מכוער. הוא נראה כמו איזה דשבורד של B.M.W... בממשק- קריאטיב לוקחים. מעבר לזה, איכות הסאונד דומה. והמחיר של האיי ריבר גבוהה ב40 או 20 דולר מהזן מיקרו.

weird dust

New member
הבטריה

גם בזן וגם באייריבר אותו זמן בטריה - 12 שעות. אני לא חושב שהיא פחות חזקה. אם הופכים זה יותר נוח, ובכלל - אני מעדיף לקרוא הפוך ולא לא לקרוא בכלל. מי אמר שאייריבר לא עובדת או מי אמר שאחרות כן?? מי שהציג נכונות עד כה בתחום הזה זה אייריבר. על ממשק ועיצוב זה טעם אישי - אני לא יתווכח על זה.

נדב8

New member
הזמן המוצהר ב2 הנגנים הוא 12

הזמן האמיתי של האיי ריבר נחות יותר...

weird dust

New member
לא שמעתי על בעיות איתו

כמובן שיש צורך לבדוק אם שומש באקולייזר, באיזה פורמטים ובאיזה איכויות. כמה זמן הנגן היה פתוח ועוד. יש בעיה לבדוק ככה סתם אם לא עושים בדיקה זהה.

bitonano

New member
כל מש שכתבת -שטויות במיץ!!!

1. האייריבר לא גורם לשום כאבי עיינים בזמן שאייריבר לא יודעת שיש מדינה שקוראים לה ישראל ויש שפה כזאת הנקראת עיברית. יש תוכנות שבליחצת כפתור הופכות את המילים של הטאגים, אז די ללכלך. 2. ההפך, לפי מה ששמעתי בפורום של קריאטיב הזן מיקרו מחזיק 7 שעות פלוס מינוס בעוד האייריבר שלי 11 וחצי לא בתנאי מעבדה. 3. הזן נראה כמו ליצן... מתאים לילדים בני שלוש במראה. 4. בממשק האייריבר לוקח בגדול, הממשק של ה-H10 פשוט יותר טוב מניסיון אישי.

נדב8

New member
כנראה לא הבנת אותי נכון.

כשאמרתי שזה גורם לכאבי עיניים, התכוונתי לכך שהשימוש בעברית הפוכה ממש מעצבן... לא ליכלכתי, וכל כך רואים שאתה לא אובייקטיבי...לקחת את ההודעה שלי ללב יותר מדי, כאילו אם מישהו פה יקנה זן מיקרו אבא שלך יפשוט את הרגל או משהו. הזן מיקרו מחזיק בוא נגיד יותר מ8 שעות מנסיון, לחבר שלי יש אותו ובדקנו את החלק הזה. אני לא יודע מה איתך, אבל כשאני מקשיב למוסיקה אני מעדיף לחשוב על ליצנים מאשר על דשבורד של מכוניות.

bitonano

New member
עיצוב אלגנטי, לא כמו צעצוע אלא כמו

משהו איכותי אני יותר אוהב, אבל זה עיניין שכל אחד ודעתו. פשוט הצגת נתונים של ה-H10 אחרת ממש שהם באמת. שלא נדבר על בעיית האוזניות הנפוצה (1 מכל 5 מכשירים בערך) של האוזניות.

עוד 2 דברים לטובת האייריבר..

1. סוללה נשלפת - יתרון גדול מאוד כיוון שלהחליף סוללה זה דבר די יקר.. 2. לקרייטיב אין באפר! לא שאתה אמור לרוץ איתו אבל טלטלות קטנות יכולות להשפיע..

סליחה טעות שלי..

עד כמה שידוע לי הh10 הוא היחיד עם סוללה נשלפת אבל אתה אומר שגם הקרייאטיב אז עכשיו ידוע לי משהו חדש..

יאיר B

New member
יש לו מבנה כמו לנוקיה 3330 - המכסה

האחורי נפתח (מחליק על מסילה) ורואים את הסוללה. מצורף צילום להמחשה

למעלה