שלום

tali2004

New member
שלום

אני בת 18 רוצה לסוע לבד לטיול תרמילאים. עכשיו, יש אפשרות לבת 18 לסוע לבד בכלל? באיזה אזורים אפשר? הודו נחשבת בטוחה לטיול לבד?

Yo-man

New member
כן (לגבי הודו)

בוודאות יהיה לך אם מי להסתובב שם. אפשר לטייל בהודו, נפאל, ויאטנם, תאילנד, לאוס, קמבודיה... תלוי מה את מחפשת. אין בעיה לבני 18 לטייל. רק תהיי אחראית.

oz s

New member
ככה ככה

הייתי מעוניין לסייג את מה שנאמר פה לגבי הודו - הודו היא אמנם מדינה בטוחה יחסית בכל הנוגע לגניבות (מעט מאוד),או שודים (כמעט ולא קיים),אבל בנוגע לטיול לבד - בחורות שמטיילות לבד בהודו מהוות מוקד לתשומת לב - ולרוב מדובר בתשומת לב שלילית.חלק גדול מן ההודים נוטים לראות במטיילות מערביות אובייקט מיני,ומרשים לעצמם לשלוח ידיים,הרבה פעמים כאילו 'בטעות' - יש כאלו שמבליגות,ויש כאלו שמגיבות באגרסיביות (וטוב שכך). אני חייב לציין שעם כל הכבוד להודו - מעולם לא ביקרתי במדינה שכל כך קל לגבר לטייל שם לבדו,ולעומת זאת כל כך בעייתי לבחורה לטייל לבד. בכל מקרה,כפי שציינו ,תמיד אפשר למצוא מטיילים ישראלים ואירופאים לטייל איתם,כך שלא תהיי לבד,אבל בכל זאת - בתור טיול ראשון הייתי ממליץ לך ללכת על יעד סולידי יותר (תאילנד,למשל). בהצלחה!

sitvaniyot

New member
כבר לא בת 18 אבל...

התחלתי לטייל בגיל 20. ומטיילת לבד עד היום. אם אינך "תמימה" באופן בלתי רגיל, לא יאונה לך כל רע. הכנסי לבלוג שלי ותמצאי שם כמה הערות לנושא בכתבות היותר כלליות. בהצלחה.

למעלה