שלום!!! היי הצטרפתי לפורום!!!!! אז מה שלום כולם??? נ.ב. יערה ובנטל אוכלות קקע!
D Daniaar New member 5/8/05 #1 שלום!!! היי הצטרפתי לפורום!!!!! אז מה שלום כולם??? נ.ב. יערה ובנטל אוכלות קקע!
E Emily the gamada New member 5/8/05 #2 היי דניה:] ברוכה הבאה יא פונאני מהלך מה קורה נוד? מאיפה את? חח את חייבת להגיד תתמודדי עם הבושה!
D Daniaar New member 5/8/05 #4 מי נוד?!?!! חצופה למי את קוראת נוד יא מסריחה?!!!! חעע סתם צוחקת איתך יור...(חתיכת פלוץ...) אממ אני מפרדסיה למקרה ששכחת...
מי נוד?!?!! חצופה למי את קוראת נוד יא מסריחה?!!!! חעע סתם צוחקת איתך יור...(חתיכת פלוץ...) אממ אני מפרדסיה למקרה ששכחת...
E Emily the gamada New member 5/8/05 #7 חח אני יודעת שאת מפרדסיה רק רציתי שתחלקי את זה עם כולם באמת דניה אין סודות בחברה ואני יודעת שאני פלוץ את לא צריכה להגיד לי מכאן נובע השם fart face
חח אני יודעת שאת מפרדסיה רק רציתי שתחלקי את זה עם כולם באמת דניה אין סודות בחברה ואני יודעת שאני פלוץ את לא צריכה להגיד לי מכאן נובע השם fart face
ב בנטליקע New member 5/8/05 #3 מעתיקנית פויה! איך קוראים לך? את אוהבת שניצל? וחוץ מזה לא ראיתי אותך ממזמן..
D Daniaar New member 5/8/05 #5 שניצל?! אני מתה על שניצלים! וקוראים לי דנית... אז מסתבר מזה שאני דנית ואני אוהבת שניצלים! שלום!
מ מריאן 3 New member 11/8/05 #17 אה אה.. מה רע בלהתקלח?! להתץקלח זה טוב! ואני בכלל מכורה ללרחוץ ידיים כל שניה.. אני חננה?!
B barboshkiss New member 9/8/05 #14 בואנה אני שונאת להתקלח ולצחצח שיניים זה פאנק לא לעשות את זה! ובעיק דיי מעצבן לעשות את זה
P PunkPash New member 10/8/05 #15 לא ממש כל הפאנקיסטים שאני מכיר אוהבים תליתקלח במיוחד אלה שגרים עכשיו בפלורנטין כי הם מיתקלחים פעם בשבועיים בערך
לא ממש כל הפאנקיסטים שאני מכיר אוהבים תליתקלח במיוחד אלה שגרים עכשיו בפלורנטין כי הם מיתקלחים פעם בשבועיים בערך