*נצל"ש*
L Larger Than Life New member 5/8/05 #16 כן ראיתי אותה פעם../images/Emo122.gif יש גם עוד תמונות מאותו "אירוע". זאת אישזהי מעריצה שרצתה לחבק/לגעת באלכס..והיא פשוט קפצה עליו.. והמאבטחים [בתמונה רואים את היד] העיפו אותה. אם אני לא טועה, העגיל של אלכס נמשך כאן, ונקרע לו התנוך. [או שזה היה בפעם אחרת..]
כן ראיתי אותה פעם../images/Emo122.gif יש גם עוד תמונות מאותו "אירוע". זאת אישזהי מעריצה שרצתה לחבק/לגעת באלכס..והיא פשוט קפצה עליו.. והמאבטחים [בתמונה רואים את היד] העיפו אותה. אם אני לא טועה, העגיל של אלכס נמשך כאן, ונקרע לו התנוך. [או שזה היה בפעם אחרת..]
R ReutTheGirl New member 5/8/05 #22 כנסווווווווווו א.אני מעריצה של בקסטריט בוייז הרבה זמן ב.אז אני רואה שאין בגילי... ג.מי זה אלכס ד.מה המעריצה הזאת לעזאזל רוצה ממנו
כנסווווווווווו א.אני מעריצה של בקסטריט בוייז הרבה זמן ב.אז אני רואה שאין בגילי... ג.מי זה אלכס ד.מה המעריצה הזאת לעזאזל רוצה ממנו
S sivanick New member 5/8/05 #24 אלכס זה אייג'יי... השם האמיתי שלו זה אלכס..ואייג'יי זה הקיצור של השם.
Shiri from the block Active member 5/8/05 #1 אלכס=אייג'י. ואני מקווה שאת מודעת לכך שבתמונה זה אהרון ולא ניק..
M Miss Kitty New member 5/8/05 #28 איגיי זה אתר של נוער גאה../images/Emo3.gif יש איי ג'יי או אלכס. שהם בעצם אותו בנאדם עם פיצול אישיות. טוב, לא נו.. איי ג'יי זה קיצור של אלכנסדר ג'יימס.
איגיי זה אתר של נוער גאה../images/Emo3.gif יש איי ג'יי או אלכס. שהם בעצם אותו בנאדם עם פיצול אישיות. טוב, לא נו.. איי ג'יי זה קיצור של אלכנסדר ג'יימס.
D DarkAngel 05 New member 6/8/05 #30 ...../images/Emo12.gif חבל שאת חיה בהכחשה!! בתמונה זה אהרון קרטר... אח של ניק.. יש דימיון.. אבל זה עדיין אהרון ולא ניק ואייג'יי הוא חבר בהלקה (בקסטריט בויז) שגם ניק שותף בה...!!!
...../images/Emo12.gif חבל שאת חיה בהכחשה!! בתמונה זה אהרון קרטר... אח של ניק.. יש דימיון.. אבל זה עדיין אהרון ולא ניק ואייג'יי הוא חבר בהלקה (בקסטריט בויז) שגם ניק שותף בה...!!!
B BacKarin Street Girl New member 6/8/05 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif
R ReutTheGirl New member 7/8/05 #33 ניקקק ניק הוא יהודיייי (אם אני לא טועה) טוב רק שהוא לא מאמין באלוקים... לאח שלו קוראים אהרון וזה שם יהודי
ניקקק ניק הוא יהודיייי (אם אני לא טועה) טוב רק שהוא לא מאמין באלוקים... לאח שלו קוראים אהרון וזה שם יהודי