שלום

מפלצות

New member
שלום

או קיי אני כעת דיי מתלבט בין שני נגנים של אותה חברה רק נפחים שונים. אני מתלבט בין הIRIVER IFP 700 בין הג'יגה ל512 אני אשים לכם לינקים לאתר שממנו אני רוצה לקנות. עכשיו השאלה היא האם יש לכם ניסיון עם נותנת האחריות האם הם טובים? והאם זה נכון שהם תומכים בעברית? והאם מקבלים אותם עם רצועה לריצה ואריזה ככה שהזיעה שלי לא תטפטף עליו? תודה רבה רבה

יאיר B

New member
בנוגע לבאנדל:

הנגנים אמורים להגיע עם שלושה אביזרי נשיאה באריזה הבסיסית: 1. רצועת יד שמתחברת ל- 2. מנשא, 3. שרשרת לתליי העל הצוואר. את האבזור תוכל לראות באתר איריבר (קישור למטה). החנות שאתה קונה ממנה עובדת עם בנדא - חברה חדשה שנכנסה בשנת 2005 ליבוא מוצרי איריבר (קישור לאתר בקישורי הפורום). לא יודע להגיד אם השירות שלהם טוב, גם לא מכיר את החנות ולא יודע להגיד עליהם כלום. בנוגע לעברית: אאל"ט הוא מציג עברית הפוכה.

stardust19

New member
לפני בנדא היתה ארקדיה ויש להם שירות

יוצא מן הכלל לכל מה שנקנה בארץ והם תומכים בו.

מפלצות

New member
הקפצה..

לעוד מישהו יש משהו להגיד אולי מישהו שיש לו ניסיוןעם בנדא?

בנדא1

New member
שלום לכולם מבנדא מגנטיק

שלום ובוקר טוב שמי פול ואני נציג השיווק של בנדא מגנטיק. 1. באריזה יש CASE לנגן, אך הוא לא מגיע עם רצועה לזרוע, זאת ניתן כיום לקנות בנפרד במחירים טובים 2. עברית כפי שנאמר המכשיר קורא את הפונט העברי אך בצורה הפוכה, עליך להכניס את שם השם השיר בצורה הפוכה ובנגן הוא מופיע בצורה נאותה. 3. לגבי החנות דיסק קלאב, הם חנות מצוינת אשר מקנה לך שירות במקום, תיקון או החלפה באישורינו (כל עוד לא נגרם נזק חיצוני למכשיר),הם יושבים בבאר שבע. או תוכל לפנות למרכז השירות שלנו לנגנים בנתניה, רח' המחשב 1 א.ת פולג. למשווקים מורשים של IRIVER אתה יכול לפנות לאתרינו WWW.I-RIVER.CO.IL. דרך אגב נכנסו לארץ נגנים מדהימים בסגנון של ה IFP700 והם ה-IFP800 מאוד מעוצבים עם קצת יותר פונקציות ולא הרבה יותר יקרים, תבדוק באתר שלנו. אם ישנם עוד שאלות אשמח לענות לך, שבת שלום.

TheRealDeal

New member
מה אתה מתכוון נזק חיצוני?

ממתי "נזק חיצוני" מוריד את האחריות? נזק חיצוני זה גם שריטות, אז מה שאתה בעצם אומר זה שמכשיר עם שריטה לא יקבל אחריות? ממתי??

stardust19

New member
נזק חיצוני זה לא שריטות ועל שריטות

לא יתנו לך מכשיר חדש או משהו כזה. נזק חיצוני זה מפגע במארז או בתכולה של הנגן עצמו- כלומר אם במקרה נפל לך הנגן לתוך האסלה אז הם לא מחויבים לתקן/להחליף לך את הנגן ודברים בסגנון הזה

בנדא1

New member
נזק חיצוני

אנו לא מחפשים לפגוע בצרכני ה IRIVER ולכן ברוב הפעמים מופעל שיקול דעת הכוונה לנזק חיצוני היא אינה שריטות כמובן, הכוונה היא לסדקים ופגיעות בפנל/גוף המכשיר אשר מוכיחות כי הנגן חדל מלפעול בשל נפילה או פגיעה פיזית ולא בשל בעיות תוכנה מקוריות של המפעל אנו בתור יבואנים מפעילים שיקול דעת בכל מקרה ומקרה, עדיין לא קרה שלא נתנו אחריאיות לכל נגן שייבאנו, לא בדיאסוניק, ולא ב IRIVER. יום טוב.

למעלה