שלום

DanieLushka

New member
../images/Emo45.gif. פאקינג שיט.

תפנים את זה כבר כפיר! לדעת רובנו כאן, סט.אנגר זה חתיכת גוש זבל מרוכז.
זה כמו שאני אנסה להכניס לך למוח שסליפנוט גאונים והם ה-דבר של המטאל, דיי כבר.

idanem

New member
אוקי...

אני פה כדי להסביר לכולכם.. נכון שאתה מחרבן, אז יש כמה סוגים של חרא.. יש את החרא החום והרגיל יש את החרא הירוק המוזר הזה יש את החרא החום עם התירס ויש את החרא של העצירות, שאתה לא טורח לבדוק איזה צבע הוא..אתה פשוט כל כך שמח שהוא כבר יצא! אז..סנט. אנגר זה החרא של העצירות, אתה כל כך שמח שמטאליקה הוציאו אלבום חדש..אבל אתה לא טורח לבדוק אותו! וישר פוסל אותו
...אבל אם היית טורח לבדוק, היית מגלה שהוא דווקא אלבום נחמד++... אותו דבר לגבי סליפנוט!

DanieLushka

New member
חחחחחחח יא מגעיל. ../images/Emo10.gif

תאמין לי שטרחתי לבדוק אותו ואת סליפנוט. ואני עדיין חושבת אותו דבר. אני לא אומרת "אייייכ סליפנוט.." כי כל ה"טרו" אומרים שהם מעפנים, הם פשוט מעפנים.

זה שקר אחי, שמעתי את כל האלבום, אלפ

י פעמים והיא פשוט מאעפעפעפן, הוא פשוט מחורבן!!!!! (תרתי משמע
) שמעתי אותו והשתעממתי רצח, יש את סט. אנגר השיר עצמו שהוא בסדר, את unnamed feeling שהוא בסדר, את sweet amber וinvisible kid ששווים משהו, כל השאר ממש משעמם וגרועים, די לנסות למצוא דימויים מסריחים ומגעילים כדי שנאהב את הדיסק הזה, הוא פשוט גרוע. סורי כפיר, פשוט, I don't fucking like this CD הוא פשוט מגעיל את האוזן שלי ועל סליפנוט אני בכלל לא רוצה לדבר, בלעכס, ניסיתי לשמוע אותם ונחרדתי כמה שזה גרוע, חבל שיש יותר מדי אנשים שעושים סביבם רעש.. מצד שני, כולם ילדים מאעפנים ששומעים חרא מוזיקה, אז who cares

סליפנוט מעולים...

אתה לא רוצה - אל תשמע , הפסד שלך, אחת הלהקות היחידות שלא משנה כמה אני שומע לא נמאס לי מהם.

../images/Emo45.gif כמו תמיד תומכת בדיעה שלך לגבי

סליפנוט. אחת מהלהקות שבהחלט לא נמאס מהן...

DanieLushka

New member
כפירי, עם כל הכבוד.

אתה הבן-אדם האחרון שיכול להגיד לי את זה. אתה חושב שסט.אנגר זו יצירת אמנות, למען השם!#@

אז אני אומר לך שאתה טועה, ממה שאני

מכיר את דניאל עד עכשיו יש לה טעם לעניין
. וגם לך, אבל אתה זה שמזייף עם סט. אנגר, וזה כבר מתחיל להציק שאתה מנסה לשכנע כל פעם שזה דיסק מצויין ויצירת אומנות, אם תראה לי מה טוב ואמנותי בו אולי אסכים איתך, אבל ספק. פשוט די עם השיכנועים הכושלים

Kfiriboy

New member
אוקיי אני מעכשיו מפסיק לדבר ולהמליץ

עליו אבל אני עדיין חושב שהוא מעולה ואל תתטעה בזה [=

מוסכם, אבל מצחיק חשבתי שאני היחיד ש

כבר ער עכשיו. מסתבר שלו בתכלס, כשיש המצלות אתה מוכן להגיד כמה הוא טוב לדעתך, פשוט תפסיק לאחרים שהוא יצירת אומנות ואם הם לא מסכימים איתך הטעם שלהם במוזיקה גרוע, סבבה ?

Kfiriboy

New member
סבבה [=

נמממ אני ער כי סתם התחשק לי לנגן [= ולדניאל-

Kfiriboy

New member
זו הייתה מעין התנצלות לדניאל

שאני מקוה שהיא תקבל

למעלה