שלום

mitky

New member
שלום

שמי עמית ואני מנוייה ליס אני בגלל זה לא רואה את השמיניה אלא את ראש גדול. אין לי שום דבר נגד השמיניה, אני חושבת שאולי זו סדרה נחמדה, אני פשוט לא מכירה אותה, ויכול להיות שהיא הדבר הכי מדהים בעולם, ויכול להיות גם שחא. למרות שראיתי 2 פרקים זה עדיין לא אומר כלום, ואני לא יכולה להעיד על זה בכלל. חבל מאוד, שאתם נכנסים לפורום שלנו, של ראש גדול, וצוחקים עלינו, מציקים לנו ומקללים אותנו. זה סך הכל סדרות טלויזיה!! אז בואו נפסיק את היריבות... גם שחקנים מראש גדול כתבו שזה רע לדעתם, ואם אתם בני אדם, אולי תפסיקו להציק לנו?? אני לא נגד השמיניה בכלל, ואפילו אם הייתי מכירה את התוכנית אז לא הייתי מקללת אותכם כי אתם רואים את זה!!! אז תהנו מהסדרה, ותתנו לנו גם להנות. בבקשה תתיחסו להודעה הזו ברצינות, אין לי שום דבר נגדכם ואני מקווה שלכם אין שום דבר נגדי. אם אתם יכולים ורוצים, ומסכימים איתי, אז בבקשה תכתבו בפורום ראש גדול שהשארתי לכם הודעה ושאתם מסכימים, וככה ננסה להפסיק את היריבות!! זה חשוב..בבקשה. שלכם, עמית

tzlilonit1

New member
מתי כתבו מהפורום פה משהו רע

בפורום של ראש גדול?אני לא מעודכנת...

mitky

New member
הרבה מציקים לנו וכותבים דברים כמו

"לנו יש יותר דפים, אתם מסכנים יש לכם סדרה מעפנה" "פח...אתם רואים את ראש גדול...סדרה גרועההה" וכאלה.. אז בבקשה אל תעשו את זה!!

hate u all

New member
יאא כל פעם הם פותחים הודעות חדשות!!

אז פעם אחת ולתמיד שמעו: תפסיקו לפתוח כאן הודעות! אם אתם לא רואים/ אוהבים ת'סדרה אתם לא מוזמנים! לא משנה אם זאת הודעה כזאת או הודעה שאומרת כמה הדרה משעממת וכו' וכו'.. אנחנו לא פותחים אצלכם שום הודעה בסגנון שאת מדברת עליה! לפחות לא אנשים מהפורום הזה.. דווקא זכור לי שמיש'ו מהפורום שלכם עשה משתמש חדש וכתב שהוא מפורום השמינייה וכל מיני דברים רעים על הסדרה שלכם.. אני לא יודעת מה הוא חשב באותו רגע אבל כנראה נורא שיעמם לו! אפילו שגם זאת לא סיבה מוצדקת! אותנו לא מעניינת הסדרה שלכם או כמה שהיא משעממת וטיפשית או שלא.. אני לא ראיתי ת'סדרה גם לא מעוניינת לראות וגם אם הייתי רוצה נאי לא יכולה כ אין לי יס.. אני לא מבינה ת'אנשים מהפורום שלכם שנכנסים לפורום שלנו וכותבים שטויות על השמינייה או על הוט.. למה אבא שלהם הוא הבעלים של יס? אני ממש לא קולטת למה אתם פותחים הודעות מהסוג של השמינייה זה מכוער השמינייה זה ככה השמינייה זה ככה... ואם את מתלוננת להפך.. סתכלי קצת למעלה.. יש שירשור ענק של שטויות כאלה עם אנשים מהפורום שלכם.. אז תעשו טובה תפסיקו לשגע אותנו עם השטויות שלכם! אנחנו לא הקורבן של השיעמום שלכם! תפסיקו להתתנחל לנו בפורום ותחזרו לפורום שלכם! ומוזר זה שאני מעולם לא ביקרתי בפורום שלכם.. אם אתם כל כך מתלוננים ואני בטוחה ש-90% מכאן בכלל לא ביקרו ולא מעניינת אותם הסדרה שלכם.. ויש להם מה לעשות בחיים ולא לריב על איזה סדרה יותר טובה כמו תינוקות! אז חבר'ה תימצאו חיים! (כי ברגע זה אתם ממש אבל ממש עיצבנתם אותי!!)

mitky

New member
האנשים מהפורום שלכם כותבים דברים

לא יפים, ואני לא אומרת שאתם לא, אבל בבקשה תפסיקו!!!...אני לא מצליחה להגיד לאלה מהפורום שלי להפסיק אז אולי אתם תוכלו לעזוב אותנו ולעזור לי שהם יעזבו אותכם??? אתם עושים לנו אותו דבר, והשרשור הזה היה במטרה לעזור ולא לריב יותר, אז מה הבעיה?! כל מה שאמרת שאנחנו לא בסדר, גם אתם!! אז גם את: תסתכלי גם על עצמך, זה לא רק הפורום הזה מלאכים, זה שני הפורומים לא בסדר, אז בואו אתם תהיו בסדרר ותעזרו לי לעשות את ה"סולחה" עמית

hate u all

New member
אבל אני מסבירה לך!

אנחנו בכלל לא רבים איתכם! לאנשים שלכם בדר"כ משעמם אז הם פותחים מתמשים חדשים יורדים על הסדרה האהובה עליהם ומתחזים לאוהבי השמינייה.. כותבים בפורום שלנו שאנחנו יורדים עליהם ונהנים לשגע אותנו.. וכל זה בגלל השיעמום או בגלל שהם כל כך שונאים את השמינייה (אני לא מבינה למה עדיין) או אותנו.. ואם כבר את מתלוננת תני קישור לירידה על הפורום שלכם שאחד מאנשים הפורום שלנו כתב... אולי עוד פעם נגלה שזה אחד מכם..=)

אם זה באמת ככה אז זה ממש לא בסדר

אני לא חושבת שצריכה להיות כאן יריבות, סה"כ אתם אוהבים לראות ראש גדול ואנחנו אוהבים את השמיניה. אנחנו לא נציגים של יס והוט ואין לנו אינטרס לשווק אף אחת מהחברות האלה. אתם צריכים להישאר בפורום שלכם ואנחנו בשלנו ואם יש כאלה שמנסים להרוס אז פשוט צריך להתעלם מהם, גם מהפורום שלכם וגם מהפורום שלנו כי אני בטוחה שיש מעט מאוד אנשים שעושים את זה ואפשר לעבור על זה לסדר היום.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשלום עמית../images/Emo140.gif

אני מתנצל בשם כל מי שבא לפורום שלכם ועיצבן... להבא אם מישהו מהפורום שלנו מציק לכם אתם מוזמנים לשלוח לי מסר ואני אדבר עם אותם מציקנים... ערב טוב,בן

Double U

New member
../images/Emo45.gif

כחבר בפורום השמינייה, אני מתבייש מאוד באנשים שעושים את זה ומגנה את מעשיהם.

אז ילדים מהפורום שלכם../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

באו והתלננו על זה והם גם נתנו כינויים..בכינויים של הילדים שקיללו ראו שזה בכלל לא ילדים מהפורום שלנו
..לא כל ילד שמקלל את ראש גדול הוא מהפורום שלנו..יש ילדים שסתם באים לעצבן

mitky

New member
אז אל תגידו שאני מדברת שטויות!

אין לי מושג אם היא מהפורום, אבל תראו מה כתבו לנו: • כנסו ותראו אנוש המאמוש המקורית [מצורף קובץ gif] ו 19:55 | 29/07/05 אחת שתיים ושלוש השמינייה תמיד בראש ארבע חמש ושש ראש גדול שרופים באש שבע שמונה ותשע ראש גדול בפח אשפה 10 ואחרון השמינייה במקום הראשון אחת עשרה וזה נגמר השמינייה עולים לגמר ש-ו-ל-ט השמינייה תמיד שולט זה לא שראש גדול לא יפה פשוט השמינייה יותר יפה ויותר מעניין וחוץ מזה בסוף יעבירו ליס השמינייה ולנו ראש גדול אנחנו נסבול אבל בשקט! ובשלווה כל מי שרוצה לדבר איתי רק באתר שלי:www.anna.foo.co.il אם היא לא מהפורום בבקשה לא להרוג אותי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין צורך לפתוח על זה

הודעות פה... זה שילדים שאוהבים השמינייה יכתבו ביקורות רעות בפורום ראש גדול ושילדים שאוהבים ראש גדול יכתבו ביקורות רעות בפורום השמינייה זה לא הולך להפסק בזמן הקרוב... סיכמנו עם מנהלי הפורום שלכם שברגע שמישהו מאחד הפורומים פותח הודעה שלילית בפורום השני אנחנו מוחקים את ההודעה ובפעם הבאה שהוא חוזר הוא גם יחסם... אם מישהו רושם אצלכם בפורום הודעות כמו שציינת אין צורך לרשום את זה פה כי אין לנו מה לעשות עם זה,אי אפשר להפוך ילדים ליותר בוגרים
בפעם הבאה שזה קורה תפנה לאחד מהמנהלים שלכם והם כבר יטפלו בזה
ערב טוב,בן

Super Chuly

New member
יש לי רעיון!

את ילדה גדולה? אני חושבת שכן... ומה איתנו? אנחנו ילדים גדולים? כן, אנחנו ילדים גדולים... אז בואו נתנהג כולנו כמו ילדים גדולים ולא נריב על שטויות כמו סדרות טלוויזיה שבכלל נמצאות שם רק כדי שאנחנו נהנה מהן. ירדו על הסדרה שלכם? זה מאוד מעצבן, אני מבינה, אבל לאף אחד אין מה לעשות עם זה פה בפורום, אנחנו לא יכולים לעצור את התופעה. מה שכן, אני יכולה לתת הצעה שעובדת 99.9 אחוז מהפעמים- להתעלם! הם יפסיקו... ליהי :)

WdanaW

New member
חחחחחח יו אתם מצחיקיםםם

אותם אנשים שרושמים כאלה דברים בפורומים...כאילו מה הם חושבים לעצמם..שהסידרה שייכת לאבא שלהם??? לא באמת שלא הבנתי..מה זה אמור להעליב אותם עצמם בכלל??????? מה הם יוצרי הסידרה??? במאים???? מפיקים????
למה הם עצמם נעלבים מהשטויות האלה???
באמת שלא הבנתי מה הקטע שלהם חחח
טוב חופש נעים ודי כבר להתעסק בשטויות !

Rob Van Dam1

New member
למה את ישר מאשימה שזה מהפורום שלנו!

וגם אם כן אין לנו אחריות על אף אחד פה מהפורום אנחנו דואגים שכל אחד מחברי הפורום יאכלו בצהריים יעשו פיפי לפני שהם יושנים ואז הולכים לישון חוץ מזה כולם פה עושים את עבודתם כראוי

alona hodory

New member
מותק..

יש המון אנשים שאומרים כאלה דברים.. זכותם! מה הקטע שאת באה לפה ואומרת את זה..? לא שאני בין האנשים האלה אבל מה נראה לך? כאילו גם אתם לא עושים את זה.

למעלה