שלום!

Future Tal

New member
שלום!

בוקר טוב. אני חדשה פה, אני מעוד מתעניינת בעיניין מאגיה אבל אני לא ממש יודעת הרבה, האמת אני לא ממש יודעת משהו..יש לי שאלה, אני מתאמנת בטלקינזיס כי חשבתי שזה יפתח את השליטה באנרגיות שלי ויעזור לי בכישופים. בזמן האחרון לא ממש הולך לי וירדתי הרבה מאיפה שהייתי... מישהו יודע למה?

The Dark Wizard

New member
היי ברוכה הבאה

בשביל לפתח את היכולות האנרגטיות שלך את לא חייבת להתחיל בטלקינזיס ההפך כדאי לך להתחיל עם משהו פשוט יותר לדוגמא אני התחלתי קודם כל בלשחק עם האנרגיה שלי ולפתח אותה ואז עברתי למשהו קצת יותר מסובך אבל בזכות המשחק הצלחתי כמו שצריך מה שעברתי היה לראות AURA או בעברית הילה אם את קוראת אנגלית טוב אני יכול להמליץ לך על אתר מעולה www.astraldynamics.com ושם כנסי לTOUTORIALS אני מזהיר אותך יש שם המון לקרוא!!! ושוב ברוכה הבאה 0_O

Future Tal

New member
תודה

תודה רבה..אני אנסה להשתמש באתר..אתה יכול לתת לי אולי כמה משחקי אנרגיה שאני יכולה לנסות?

The Dark Wizard

New member
אין בעיה

אוקיי דבר ראשון את צריכה להעביר על היד שלך את היד השניה ותזכרי את ההרגשה אכשיו תנסי לעשות את אותה ההרגשה במקום אחר רק בלי לגעת הצלחת? יופי. אחרי שתתאמני את צריכה לפתוח את הצ'אקרות שלך אם את לא יודעת תנסי בלי לפתוח ופשוט תוציאי כדור של אנרגיה את צריכה להרגיש אותו ואל תחשבי שזה כמו בסרטים שאת רואה את זה צהוב או סגול כי זה בלתי נראה אלה אם העין המנטלית שלך פתוחה חוץ מזה יש עוד כאלה דברים באתר שהבאתי לך

Diableror

New member
"משחקי אנרגיה" נוספים תמצאי כאן-

http://www.magick.co.il/magia/energypractice.htm (רצ"ב קישור בתחתית העמוד) (זה רק אני או שארבל הפך להיות שימושי בזמן האחרון
) Diableror

Future Tal

New member
תודה :)

תודה רבה לך אני אתאמן על זה.. ומי זה ארבל? אתה ארבל?

ToryMaster

New member
המ

תוכלי להסביר מה זה "ירדתי הרבה מאיהפ שהייתי"? כלומר שהיכולת שליטה שלך לא באותה רמה כמו שהייתה?

Future Tal

New member
כאילו

פעם..שהייתי מתאמנת על הפסייויל נגיד..אז הוא ישר היה מתחיל להסתובב ומהר..הייתי יכולה לשלוט בו מתי הוא יעצור ומתי הוא ימשיך.והייתי עושה עם יד אחת...ועכשיו לוקח לי חצי שעה עד שהו בכלל מתחיל לזוז... עם הוא מתחיל...אני עושה עם שתי ידיים והוא זז ממש לאט ואי כבר לא שולטת בו... אפשר לסדר את זה?

למעלה