שלום

FuckerShiter

New member
שלום

קיימתי עם חברתי יחסי מין אתמול בלילה...עם קונדום היום בצהריים היא אמרה לי שהופיע לה נוזל שדיי דומה לנוזל הזרע... אני דיי נלחצתי.. חשבתי על לתת לה פרוסטינור... האם זה מומלץ ? למרות שקיימנו יחסים עם קונדום ? האם כדי לחכות ..? מה אפשר לעשות ?!?

ellulli

New member
שלום..

אתה יכול לשאול רופא, אתה יכול לבדוק האם יש קרע בקונדום.. הנוזל הזה - היא לא מזההה ואתו? כי יש לנו הרבה נוזלים שם.. אני מציעה רופא.. פוסטינור לא הכי מומלץ מבחינתי. אבל חכה לעוד תגובות.. בהצלחה!

FuckerShiter

New member
אבל...

היא אומרת שזה קרה לה פעם כשהיא עשתה את זה עם החבר הקודם שלה, כשהיא לקחה גלולות, וכשהוא גמר בפנים... והפרשות כאלה אף פעם לא היו לה סתם ככה... אולי זה בגלל הגומי ? היא אמרה שיש לה הפרשות לפני ואחרי המחזור (היה לפני שבוע מחזור) אבל הם לא כאלה מוגזמות... ולא בצבע כזה.. הם שקופות.. ולא בצבע נוזל זרע

סיון 1 23

New member
גם לי זה קרה,

פתאום היה לבן כזה על התחתונים... לא הבנתי מה זה. אני מציעה שתבדקו כדי להיות בטוחים... כי לא בטוח שזה אותו דבר. אצלי אני חושבת שאלו היו ההפרשות הרגילות... או שהייתה לי איזושהיא פיטרייה... או שזה סתם. מה שכן לא הייתי בהריון.

גלית35

New member
אם לא היה חור בקונדום וזה קרה ../images/Emo20.gif

שעות טובות אחרי המגע המיני לא ממש נראה שזה נוזל זרע. מאוד יכול להיות שהיא אכן לפני מחזור ואלו הפרשות טבעיות-בזמן ביוץ הן בדר"כ מוגברות.

amazone

New member
זה אומר שהיא קיימה יחסי מין

לפחות פעמיים וכולנו גאים בה על זה אם הקרע בקונדום היה בגודל שבו כמות כזו של זרע הייתה עוברת אליה - הייתם רואים את הנזילה כשהורדתם את הקונדום ואו מוצאים קונדום ריק - אתם בודקים אח"כ??? אם היא מקיימת יחסי מין באופן קבוע וזה הפעם הראשונה שזה קורה יכול להיות שמדובר בתגובה של הגוף לפטריה באזור - יש כמה סוגים של הפרשות מהרחם בכל מקרה קצת מאוחר מדי לפוסטינור - מסוכן מעבר ל-24 השעות הראשונות שלאחר המגע המיני כך שבמידה ומדובר בקרע - אנחנו מצפים לקבל הזמנה לבריתה. ד"א כמה זמן לאחר פליטת הזרע הופיעה לה ההפרשה הזו?

למעלה